به گزارش نفت دیلی، فناوری ساخت پمپهای مورد نیاز پتروشیمی در داخل کشور وجود دارد و با استفاده از توان متخصصان داخلی ساخت پمپ های مورد نیاز پتروشیمی در حال گسترش است.
مدیرعامل شرکت کالای پتروشیمی گفت : ساخت پمپ های مورد نیاز در بسیاری از بخش ها به صورت کامل و نیز به شکل تامین قطعات یدکی در حال افزایش است.
بهرام پورحسن افزود: در پتروشیمی بندر امام 80 دستگاه پمپ ساخت داخل، جایگزین پمپهای ژاپنی شده است و کارکرد مطلوبی دارد.
به گفته مدیرعامل شرکت کالای پتروشیمی، تمام پمپهای مورد نظر در قالب مهندسی معکوس و با تلاش سازندگان داخلی تولید شده و اغلب پمپ های مورد استفاده قابل ساخت از طریق سازندگان داخلی است.
پورحسن همچنین از انعقاد قراردادهایی برای ساخت انواع پمپهای مورد نیاز با برخی از مجتمعهای پتروشیمی مانند تندگویان، بندر امام و مبین خبر داد و گفت: امیدواریم با ساخت داخل این پمپها، بسیاری از مشکلاتی که در تحریمها ایجاد شده است ، برطرف شود.
وی با بیان اینکه تمام مبدلهای مورد نیاز صنایع پتروشیمی از طریق سازندگان داخلی تامین میشود ، افزود : در حال حاضر تامین بسیاری از اقلام از جمله گسگت، ولو و... از سازندگان داخلی به امری عادی تبدل شده است و به تامین این اقلام از خارج کشور نیازی نداریم.
پورحسن افزود: سفارش ساخت کالا و تجهیزات از سوی شرکت کالای پتروشیمی به صورت مناقصههای محدود در بین سازندگان داخلی برگزار میشود و برگزاری مناقصهها از طریق سازندگان، تخصصیتر شدن کارها همراه با کیفیت بهتر، هزینه مناسب و زمان بندی مشخص برای تحویل کالاها را به دنبال دارد.
مدیر عامل شرکت کالای پتروشیمی، مهمترین دلیل تغییر در زمان بندی تحویل کالا و تجهیزات برخی از پروژههای صنعت نفت را گردش های مالی دانست و گفت: در شرکت کالای پتروشیمی تلاش میشود این موانع به حداقل برسد تا تاخیری در زمان بندی تحویل کالاها صورت نگیرد.
پورحسن با تاکید بر ضرورت ایجاد ساختارهای مناسب از جمله السی ریالی برای برطرف شدن موانع مالی و مشکلات پرداختها، افزود: امیدواریم با راهاندازی السی ریالی، بخشی از مشکلات پرداختها برطرف شود و تحویل کالا و تجهیزات براساس توافق های اولیه صورت گیرد.