ارتقای توان سازندگان داخلی محور هفدهمین نمایشگاه صنعت نفت است

به گزارش نفت دیلی،  مدیر هفدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی حضور 1255 شرکت داخلی و خارجی در این نمایشگاه را نشانه بارز شکست دشمنان در تحریم صنعت نفت ایران اعلام کرد و گفت: محور نمایشگاه هفدهم ارتقاء توان سازندگان داخلی است.

اسحق رویور، مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت در مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، افزود: این نمایشگاه فرصت مغتنمی است که کوشندگان عرصه نفت و گاز از اقصی نقاط جهان در آن گرد آمده تا ضمن تبادل اطلاعات، تعامل و انتقال تجربیات، آخرین یافته ها و دستاوردهای صنعت نفت را در معرض نمایش عمومی قرار دهند

وی تصریح کرد: نوع نگاه تخصصی و کاربردی به این نمایشگاه و سازماندهی برای ترکیب شرکت کنندگان و بسترسازی برای حضور اثرگذار و مثبت صاحبان فناوری نوین صنعت نفت و نیز ایجاد ارتباط، مفاهمه و مذاکره دو سویه و چندسویه آنان با مدیران صنعت نفت، سازندگان قطعات و تلاشگران حوزه ساخت داخل و صنعتگران بخش خصوصی، از جمله اهداف نمایشگاه هفدهم است.

رویور با بیان این که صنعت نفت ایران افتخار دارد که در مقطع حساس دیگری از تاریخ این مرز و بوم، جمع کثیری از فعالان، دست اندرکاران و بازیگران تاثیرگذار گستره نفت و انرژی ایران و جهان را میزبانی کند، اظهار کرد: بدون تردید، نمایشگاه هفدهم چونان دوره های پیش و چه بسا برتر از آنها، نمایندگی از بالندگی، سرزندگی و تلاش بی وقفه جمهوری اسلامی ایران در حرکت به سوی توسعه و شکوفایی است.

مدیر هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت، محور نمایشگاه امسال را ارتقاء توان سازندگان داخلی عنوان کرد و گفت: در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری فرموده اند، حضور هدفمند و شورانگیز 940 شرکت داخلی در این نمایشگاه برای ارائه جدیدترین دستاوردها و متبلور ساختن توانمندی های چشمگیر صنعت نفت و گاز کشور، حرکت مقتدرانه دیگری است که به یاری خدا آینده باشکوه و روشنی را برای خودباوری و نشاط اقتصادی نوید می دهد.

 

وی حضور بیش از 44 کشور و 315 شرکت خارجی و رشد 10 درصدی نسبت به سال گذشته را نشانگر شکست اهداف زبونانه دشمنان در تحریم صنعت نفت کشور و منزوی ساختن ایران اسلامی دانست و یاد آور شد: در نمایشگاه هفدهم فضای اختصاص یافته به غرفه های شرکتهای داخلی 28.623 متر است که حدود 19.500 متر آن در فضای بسته و 9.123 متر آن در فضای باز قرار دارد.

رویور افزود: غرفه های شرکت های خارجی نیز با حضور 44 کشور از اقصی نقاط جهان با متراژ 8377 که 7500 متر آن در فضای بسته و 877 متر آن در فضای باز می باشد، ساماندهی شده است

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت تصریح کرد: در حاشیه نمایشگاه هفدهم همایش یک روزه ای تحت عنوان "ارتقای توان تولید با اتکا به کار و سرمایه ملی" در تاریخ 30 فروردین ماه جاری برگزار می شود. این همایش تخصصی با مدیریت علمی معاونت محترم پژوهش و فناوری وزارت نفت و همکاری مراکز علمی، تحقیقی و دانشگاه ها در قالب 4 پانل تخصصی شامل صنعت نفت و تجارت بین الملل، تجاری سازی فناوری های صنعت نفت و ارتقای توان داخلی، ارتقای ساختار و روش های جذب منابع مالی به منظور توسعه صنعت نفت و  عملکرد و دورنمای صنعت مبتنی بر ارتقای توان تولید با اتکا به کار و سرمایه ملی "برگزار می شود.

وی گفت: همچنین برای اولین بار، غرفه "جهاد خودکفایی" که به قطعات ساخت داخل اختصاص دارد، برپا شده است و شرکتهای سازنده می توانند با مراجعه به این غرفه از طریق محورهای تبلیغی از جمله: کتاب، پوستر، بروشور و پانلهای تخصصی با نیازهای چهار شرکت اصلی وزارت نفت بیشتر آشنا شوند.

رویور افزود: همچنین در راستای برجسته سازی نقش سازمان کشورهای صادرکننده نفت "اوپک" به عنوان تنها سازمان متعلق به کشورهای در حال توسعه، غرفه ای به دبیرخانه این سازمان در نمایشگاه هفدهم اختصاص یافته است.

مدیر هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت با تشریح ویژگی های این دوره گفت: برای نخستین بار در کشور فیلم سه بعدی با عنوان "عسلویه، نگین درخشان بزرگ ترین حوزه گازی دنیا" در طول ایام برگزاری نمایشگاه به دو زبان فارسی و انگلیسی نمایش داده می شود که در این فیلم تلاش شده توانمندی های صنعت نفت ایران در بخش ساخت داخل، فناوری های بومی و کارهای بزرگی که در پارس جنوبی توسط پیمانکاران داخلی انجام می شود، به نمایش درآید.

رویور اظهار کرد: امیدوارم هفدهمین نمایشگاه که دارنده عنوان دومین نمایشگاه های نفت و گاز دنیاست، بستر مناسبی  برای توسعه و بالندگی توان داخلی و پنجره ای به سوی اقتدار و اعتلای صنعت نفت کشور در عرصه های بین المللی باشد




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد