رشد بیش از 14 درصدی صادرات نفت آنگولا در ماه اوت

به گزارش نفت دیلی، بر اساس برنامه بارگیری محموله های نفتی آنگولا، صادرات نفت خام این کشور در ماه اوت افزایش می یابد.

برنامه موقت بارگیری محموله های نفتی آنگولا نشان می دهد صادرات نفت خام دومین تولید کننده نفت آفریقا در ماه اوت با 14.5 درصد رشد نسبت به ماه پیش از آن به یک میلیون و 810 هزار بشکه در روز می رسد.

معامله گران اعلام کردند: انتظار می رود با تکمیل عملیات نگهداری در میدان نفتی گریسول و افزایش صادرات این نوع نفت خام، مجموع صادرات نفت آنگولا نیز افزایش یابد.

یک معامله گر نفت خام در غرب آفریقا گفت: نفت خام گریسول بخش عمده ای از تولید و صادرات نفت آنگولا را شامل می شود و این یک برنامه طولانی مدت است.

آنگولا در ماه اوت هفت محموله نفت خام گریسول روانه بازارهای جهانی می کند، در حالی که مقدار صادرات این نوع نفت خام در ماه های مه و ژوئن هر یک سه محموله بوده که علت آن اجرای عملیات نگهداری در میدان نفتی گریسول است.

مقدار صادرات محموله های نفت خام میدان نفتی پازفلور که یک نوع نفت جدید در آنگولا به شمار می رود، از ماه ژوئیه روی رقم هفت محموله ثابت می ماند.

بر اساس برنامه نهایی صادرات نفت خام آنگولا برای ماه ژوئیه، این کشور در مدت یاد شده به طور میانگین روزانه یک میلیون و 580 هزار بشکه نفت روزانه بازارهای جهانی می کند که پایین ترین رقم از ژوئن 2011 به شمار می آید.

رشد صادرات نفت آنگولا در ماه مه در حالی رخ می دهد که بهای نفت خام برنت از اوایل ماه مه با  18 درصد افت همراه بوده است.

معامله گران بر این باورند که افزایش صادرات نفت آنگولا در ماه اوت، تاثیری زیادی بر معاملات آینده بهای نفت در بازارهای جهانی نمی گذارد اما پیش بینی می شود تغییر شرایط تقاضای نفت چین تاثیر زیادی بر بازارهای جهانی نفت خام داشته باشد.

یک معامله گر دیگر گفت: تقاضای نفت چین تا حدود زیاد بازارهای جهانی را تحت تاثیر قرار می دهد، برخی بر این باورند که نگرانی هایی درباره کند شدن روند رشد اقتصادی چین وجود دارد اما محموله های نفتی ماه ژوئیه آنگولا همگی فروخته شده اند، اما فروش محموله های نفتی نیجریه شرایط خوبی نداشته است.

چین، یکی از برزگ مصرف کنندگان انرژی جهان، بزرگ ترین خریدار نفت خام چین به شمار می آید و به طور یکنواخت ماهانه حدود یک سوم نفت خام مودر نیاز خود را از این کشور آفریقایی وارد می کند.

پالایشگران آمریکا و شرکت های نفتی هندی از خریداران عمده نفت نیجریه به شمار می روند و شرایط تقاضای آنها در ماه متفاوت است.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد