موانع تولید و توسعه همه میادین شرکت متن برطرف می‌شود

 به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) گفت: چند سند پژوهشی به ارزش 25 میلیارد تومان با هدف رفع موانع تولید و افزایش ضریب برداشت از میادین تحت مدیریت شرکت متن برای اجرا در طول برنامه پنجم تدوین شده است.

نادر قربانی تاکید کرد: هم‌اکنون در هر یک میدان‌های آزادگان و یادآوران به عنوان میدان های فوق عظیم این شرکت 6 پروژه پژوهشی تعریف شده که در میدان آزادگان فعال و در حال گرفتن مصوبه‌های لازم است.

وی افزود: در میدان یادآوران نیز، چهار پروژه به مرحله اجرا درآمده و دو پروژه دیگر در حال پشت سر گذاشتن مراحل کسب مجوز است.

قربانی با بیان این که در طرح توسعه هر یک از میدان های کیش و فاز سوم دارخوین نیز، دو پروژه پژوهشی تعریف شده است، گفت: در میدان‌های فردوسی (یک پروژه)، یاران (4 پروژه)، بند کرخه (3 پروژه) و آذر و چنگوله (3 پروژه) نیز، پروژه‌های پژوهشی برای رفع موانع تولید پیش‌بینی شده است.

وی با بیان این که در سال 90 اولویت اجرای طرح‌های پژوهشی با میدان های مشترک و بزرگ بوده است، گفت: در سال 91 همه میدان های تحت مدیریت شرکت متن برای اجرای طرح‌های پژوهشی مطالعه شده‌است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) به اجرای چهار طرح پژوهشی در حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ اس یی) اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در سطح شرکت ملی نفت ایران، چهار پروژه در حوزه اچ اس یی تعریف و برای اجرای در قالب یک پروژه کلان به جهاد دانشگاهی واگذار کردیم.

قربانی از اجرای سه پروژه کلیدی در حوزه ساخت تجهیزات اولویت‌دار صنعت خبر داد و تصریح کرد: این پروژه‌ها مربوط به تجهیزاتی است که هم‌اکنون بیش از 60 درصد توان ساخت آنها در داخل کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: با همکاری توسعه‌دهندگان و اتصال آنها به قطب‌های پژوهشی در تلاش هستیم 100 درصد این تجهیزات را در کشور بومی کنیم.

به گفته قربانی، ساخت و بومی‌سازی این تجهیزات همسو با بند "د" ماده "129" قانون برنامه پنجم توسعه کشور انجام و در آن وزارت نفت موظف شده است به منظور افزایش توان علمی و فناوری معادل یک درصد از اعتبارات طرح‌های توسعه ای سالانه خود را برای ایجاد ظرفیت، جذب و توسعه فعالیت‌های اولویت دار، بومی‌سازی و کاهش مصرف انرژی اختصاص دهد




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد