به گزارش نفت دیلی، واردات ال پی جی کره جنوبی از ایران در ماه سپتامبر 2012 در قیاس با ماه پیش از آن (اوت) دو برابر شد.
شرکت ملی نفت کره جنوبی اعلام کرد: کره جنوبی ماه سپتامبر گذشته 1.3 میلیون بشکه معادل ال پی جی از ایران وارد کرده است.
بنابر اعلام این شرکت، کره جنوبی همچنین در ماه اوت گذشته 765 هزار بشکه معادل ال پی جی از ایران وارد کرده بود.
کره جنوبی به طور معمول ماهانه حدود 1.5 میلیون بشکه ال پی جی وارد می کند.
امارات متحده عربی، قطر و کویت، از دیگر تامین کنندگان ال پی جی مورد نیاز کره جنوبی به شمار می روند.
کره جنوبی به دنبال راه هایی برای افزایش مصرف ال پی جی به عنوان یک سوخت جایگزین با ال ان جی است.
ال پی جی حدود 13 درصد از کل مصرف انرژی کره جنوبی را تشکیل می دهد، در حالی که سهم نفت در سبد انرژی این کشور 42 درصد، زغال سنگ 28 درصد، ال ان جی و انرژی هسته ای هر یک 13 درصد است.
وزارت انرژی کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش ها برای تنوع بخشی به منابع انرژی و تامین امنیت انرژی، بر لزوم افزایش نقش ال پی جی به عنوان مکمل ال ان جی تاکید کرده است.
بنا بر اعلام سخنگوی شرکت کره جنوبی یی1 (South Korea's E1 Corp)، خاورمیانه هم اکنون بیش از 80 درصد از نیاز وارداتی ال پی جی این شرکت را تامین می کند.
در همین حال، علیرضا نیکزاد رهبر، سخنگوی وزارت نفت پیش تر در واکنش به قصد اتحادیه اروپا برای تحریم خرید گاز از ایران گفته بود: ضرر تحریم گاز ایران بیشتر متوجه کشورهای اروپایی است چراکه با محروم کردن خود از دسترسی به منابع سرشار گاز ایران، وابستگی خود به سایر منابع را افزایش می دهند که این موضوع قدرت چانه زنی آنها را کاهش می دهد.
سخنگوی وزارت نفت افزود: تهدید اتحادیه اروپا را تنها یک مانور تبلیغاتی می دانیم زیرا افزایش وابستگی کشورهای اتحادیه اروپا به منابع محدود گاز امنیت انرژی این قاره را با مخاطره مواجه خواهد کرد.
جمهوری اسلامی ایران با در اختیار داشتن بیش از 33 تریلیون مترمکعب گاز (16 درصد کل ذخایر)، دومین دارنده ذخایر گاز در جهان به شمار می رود.