پیش نویس قانون حمایت از سازندگان داخلی صنعت نفت تدوین شد

 به گزارش نفت دیلی، معاون امور حقوقی و مجلس وزارت نفت گفت: پیش نویس قانون حمایت از سازندگان و پیمانکاران داخلی، در آینده نزدیک با همکاری وزارت نفت، دولت و مجلس در فرایند تصویب قرار می گیرد.

 دکتر شجاع الدین بازرگارنی با این بیان که پیش نویس قانون حمایت از سازندگان و پیمانکاران داخلی، به منظور حمایت از سازندگان داخلی تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت نهایی شده است گفت: در آینده نزدیک این پیش نویس در سیر مراحل تصویب قرار می گیرد.

معاون وزیر نفت، بیانات مقام معظم رهبری درباره دستاوردهای صنعت نفت و موضوع خودکفایی در این صنعت را یادآور شد و افزود: استفاده از توان و ظرفیت داخلی و بومی از سیاست های راهبردی وزارت نفت است.

شجالدین بازرگانی این اقدام مشترک را فرایندی مطلوب و تاثیرگذار در تحقق تدابیر و مطالبات رهبر معظم انقلاب برای گذر مقتدرانه از تحریم ها با تکیه بر توان و اراده ملی دانست.

سازندگان ایرانی از منابع پروژه بهره مند می شوند

وزیر نفت در هشتمین نشست شورای عالی توسعه توان ساخت داخل هم گفته بود: نزدیک به 70 تا 80 درصد هزینه یک کالا را مواد اولیه آن تشکیل می‌دهد، تصریح کرد: زمانی که ما به یک تولیدکننده 10 درصد پیش‌پرداخت می‌دهیم، او مجبور است برای تامین باقی منابع مالی به بانک‌ها و موسسات مالی رجوع کند و بدیهی است که در ازای دریافت تسهیلات باید مبلغی راه به عنوان بهره پرداخت کند.

وی ادامه داد: همین ‌موضوع سبب می‌شود تا کالا و تجهیزات ساخته شده اقتصادی و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی نباشد.

به گفته او از سوی دیگر برخی تولیدکنندگان به دلیل ناتوانی در تامین به موقع منابع مالی یا در زمان‌بندی تحویل تجهیزات تاخیر دارند یا کار را بعد از گذشت چند سال تحویل نمی‌دهند.

وزیر نفت اضافه کرد: همه این‌ها درحالی است که شرکت‌های خارجی سازنده تجهیزات علاوه‌بر پیش‌پرداخت 10 درصدی که از ما دریافت می‌کنند از منابع داخلی کشور خود نیز به صورت کمک‌های بلاعوض بهره‌ می‌گیرند.

قاسمی یکی از کارایی‌های صندوق حمایت از سازندگان و پیمانکاران داخلی را پرداخت کمک‌های بلاعوض به آنها دانست و ادامه داد: وقتی یک پروژه تعریف می‌شود، روش‌های تامین منابع مالی آن نیز مشخص و هدف‌گذاری شده است؛ به این ترتیب اگر بتوانیم از منابع خود پروژه حدود 50 تا 70 درصد به سازنده یا پیمانکار پیش‌پرداخت بدهیم، بخش زیادی از مشکلات این حوزه برطرف ‌شود.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد