ایران با 3 میلیون خودرو سی ان جی سوز در رتبه دوم جهان قرار دارد

 

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با تشریح برنامه های توسعه صنعت سی ان جی در کشور گفت: ایران هم اکنون با 3 میلیون خودرو سی ان جی سوز در رتبه دوم جهان قرار دارد.  

 جلیل سالاری صبح امروز (چهارشنبه 22 آذر) در پنجمین همایش بین المللی صنعت سی ان جی به نقش موثر توسعه این صنعت در خنثی سازی تحریم بنزین اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 1960 جایگاه عرضه گاز طبیعی فشرده شده(CNG) روزانه 18 میلیون مترمکعب گاز را به حدود سه میلیون دستگاه خودرو دوگانه سوز عرضه می کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران افزود: اهداف کمی طرح جایگزینی بخشی از سوخت مصرفی ناوگان سبک حمل و نقل کشور با سی ان جی زودتر از موعد مقرر تامین شده و تنوع بخشی به سبد سوخت کشور، موجب امنیت عرضه انرژی در این بخش شده است.

وی با اشاره به این که ایران هم اکنون به عنوان دومین کشور از نظر تعداد خودرو دوگانه سوز و سومین کشور از نظر تعداد جایگاه در جهان مطرح است، تصریح کرد: مصرف بنزین امسال 5.6 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و این در حالی است که مصرف سی ان جی نیز نسبت به سال قبل پنج درصد رشد داشته است.

سالاری یادآور شد: دستیابی به جایگاه اول منطقه از نظر ایجاد بالاترین ارزش افزوده از منابع هیدروکربوری نیازمند استفاده از ظرفیت های نفت و گاز، بهینه سازی سبد مصرف انرژی کشور، مدیریت تقاضای انرژی، تدوین الگوی جایگزین اقتصادی بین حامل های انرژی و اجرای ترکیب بهینه ناوگان حمل و نقل برای مصرف سوخت طبق سبد بهینه، متناسب با واقعی کردن قیمت انواع سوخت بوده که این موضوع حذف قاچاق فراورده های نفتی را نیز به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به پشتوانه ذخایر قابل استحصال و شبکه عظیم گازرسانی و رشد 65 درصدی سهم گاز در سبد مصرف سوخت کشور اظهار کرد: در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اراده ملی برای توسعه پرشتاب صنعت سی ان جی ایجاد شده و در همین راستا 12 شرکت بومی سازنده تجهیزات، 175 شرکت بهره بردار، 31 شرکت تعمیرات و نگهداشت، آموزش و تربیت اپراتورها و تکنسین فعال بوده و اشتغال مستقیم و غیر مستقیم حدود 24 هزار نفر را محقق کرده اند.

وی با اشاره به پروژه های سی ان جی که در مناطق مختلف کشور در حال انجام و بهره برداری است، گفت: اهتمام بیش از پیش برای حفظ موفقیت حاصل شده در زمینه سی ان جی و افزایش کیفیت عرضه خدمات با اولویت ارتقای دانش فنی، التزام به رعایت دقیق استانداردها به خصوص با بازدید ادواری جایگاه ها و معاینه فنی خودروهای دوگانه سوز از جمله مسائلی است که باید به آن توجه ویژه شود.

سالاری تاکید کرد: برای حضور و افزایش سهم سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت سی ان جی و احداث جایگاه ها باید ساختارهایی برای سیاست گذاری، هدایت و نظارت ایجاد کرد که در آن بخش خصوصی نقش محوری داشته باشد و بتواند تصدی گری امور را در این زمینه به عهده بگیرد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، گسترش حمایت های هدفمند از تحقیقات در جهت پیوند علم و فن آوری با بخش انرژی، مکان یابی و توسعه بهینه مجاری عرضه سی ان جی با هدف ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضا، کمک به افزایش ظرفیت تولید پیمانکاران و سازندگان تجهیزات، رعایت الزامات اچ اس یی در تمامی فعالیت های مربوط به صنعت سی ان جی و تبیین نقش سی ان جی در تحقق اهداف کلان کشور و توازن در سبد سوخت مصوب را از جمله موضوع هایی دانست که در توسعه صنعت سی ان جی تاثیر گذار است.

در پنجمین کنفرانس دو روزه بین المللی سی ان جی، از مجموع 132 مقاله پذیرفته شده 58 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر (40 سخنرانی، 18 پوستر) ارائه شده و همچنین چهار میزگرد، 8 پانل علمی و سه کارگاه مرتبط با سی ان جی برگزار خواهد شد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد