بومی سازی انواع رینگ گسکت مورد استفاده در صنعت حفاری

  به گزارش نفت دیلی، مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران از بومی سازی انواع رینگ گسکت (RING GASKET) خبرداد که در صنعت نفت و حفاری کاربرد دارد.

مهندس داریوش رئیسی در حاشیه برپایی دهمین نمایشگاه تخصصی صنعت حفاری درباره تازه ترین قطعاتی که ساخت داخل شده است، اظهار کرد: این قطعه از فناوری خاصی برخوردار است و در صنعت نفت و گاز و حفاری بسیار کلیدی است.

وی افزود: رینگ گسکت در درزگیری یا شیارهای بین فلنج  و تجهیزات سرچاهی (ول هد) کاربرد اساسی دارد.

رئیسی گفت: با توجه به کاربردهای متفاوت، این قطعات در انواع مختلف و فشار 500 تا 15 هزار پام (پوند براینچ مربع) طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به تامین نیاز صنعت حفاری به این قطعه از طریق سازندگان داخلی، اظهار کرد: تاکنون بیش از 70 درصد قطعات پرمصرف در صنعت حفاری در کشور بومی سازی شده است و براساس برنامه ریزی مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت، هر ساله نزدیک به دو هزار قطعه بومی سازی آنها از طریق منابع داخلی تولید و عرضه می شود.

وی به بومی سازی پکیچ المنت، انواع ولوهای فشار قوی یک و دو اینچ و اتصالات فشار قوی که در عملیات حفاری و خدمات فنی مورد استفاده قرار می گیرد، اشاره کرد.

رئیسی با بیان این که در مدیریت تدارکات و امور کالا، اقلام به سه صورت شامل سرمایه ای، مستمر و غیر مستمر تهیه و براساس درخواست و اعلام نیاز واحدها توزیع می شود، گفت: در نیمه نخست سال در این زمینه حدود سه هزار تقاضا دریافت شد که از این میان 267 مورد سرمایه ای بوده است.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران افزود: 200 میلیارد ریال خرید داشتیم، 90 میلیارد ریال سفارش صادر شد و 300 میلیارد ریال در دست اقدام است.

وی ادامه داد: در بخش خرید اقلام مستمر که شامل قطعات و تجهیزات پرمصرف می شود، حدود 900 میلیارد ریال سفارش در دست اقدام و 400 میلیارد ریال سفارش صادر و 200 میلیارد ریال خرید صورت گرفته است.

رئیسی اضافه کرد: در زمینه اقلام غیر مستمر (خرید مستقیم)  که در سامانه بازرگانی کد نمی شود و نیاز موردی است نیز، یک هزار و 200 میلیارد ریال سفارش در دست اقدام است، 600 میلیارد ریال سفارش صادر شده و 700 میلیارد ریال خرید انجام شده است.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به این که خرید قطعات و تجهیزات ساخت داخل از استان های صنعتی کشور شامل تهران، فارس، اصفهان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و خوزستان صورت می گیرد، گفت: در این میان سازندگان و صنعتگران خوزستانی جایگاهی ویژه دارند و بیشترین حجم خریدها در این استان انجام می شود.

وی به همکاری این شرکت با انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی اشاره کرد و افزود: به تازگی با رئیس هیئت مدیره این انجمن و شماری از سازندگان جلسه ای داشتیم که در آن درباره راه های همکاری بیشتر بحث و تبادل نظر شد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد