مدیر امور مالی شرکت ملی گاز ایران:
تغییر و نوآوری در صنعت نفت را باید از خودمان شروع کنیم

به گزارش نفت دیلی، مدیر امور مالی شرکت ملی گاز ایران، گفت: مدل کسب و کار ما در صنعت نفت در یکصد سال گذشته تغییری نداشته و اگر هنوز هم تفکر و برنامه ما بر ادامه همین روند باشد، حتما محکوم به عقب ماندگی و شکست خواهیم بود.

پیروز منجزی، دیروز (پنجشنبه-٣١ اردیبهشت ماه) در پنل تخصصی حسابداری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، با اشاره به سابقه شرکتهای معتبر و بزرگ بین المللی از جمله سامسونگ، آیفون و... گفت: این مجموعه ها عقلانیت و خلاقیت را سرمایه اصلی خود قرار داده اند و با همین سرمایه توانسته اند سالها حضورشان را در بازار سرمایه دنیا تثبیت کرده و پیشتاز باشند.

وی به زمینه های رشد شرکت سامسونگ از سال ١٩٩٠ و با یک تحول درونی از سمت مدیران آن اشاره کرد و گفت: کره ای ها دیدند اجناس آنها در بازار اروپا و آمریکا خاک می خورد و یک روز تصمیم گرفتند تغییر را از خودشان شروع کرده و با این تغییر دنیا را هم به نفع خود تغییر دهند.

منجزی ادامه داد: درآمد این شرکت در سال ٢٠١٣، حداقل ٣٢٧ میلیارد دلار بوده و حداقل ١٧ درصد از تولید ناخالص داخلی کره جنوبی را تامین می کند و همه اینها فارغ از میلیونها نفر اشتغال و تولیداتی و اختراعاتی است که روزانه روانه بازار می کند.

مدیر امور مالی شرکت ملی گاز ایران با بیان این که در چنین شرایطی که دنیا با عقلانیت و خلاقیت خود رشد می کند، ما همچنان به نفت و گازمان می نازیم، اظهار کرد: ما هم باید تغییر و نوآوری را از خودمان شروع کنیم و اینقدر در گذشته نمانیم.

وی تصریح کرد: مدل کسب و کار ما در صنعت نفت در یکصد سال گذشته تغییری نداشته و اگر هنوز هم تفکر و برنامه، بر ادامه همین روند باشد حتما محکوم به عقب ماندگی و شکست خواهد بود.

به گفته منجزی، باید بتوانیم مدلهای درآمدی را در نظر بگیریم تا مردم و سرمایه گذاران داخلی و خارجی حاضر به حضور در این عرصه شوند.

وی با تاکید بر این که باید از قالبهای فکری غیر منعطف خودمان خارج شویم، افزود: اگر قصد داریم صنعت نفت کشور متحول شود باید تغییر و نوآوری را از خودمان شروع کنیم و قطعا در این مسیر دانشگاه ها و افراد نخبه دانشگاهی می توانند بیشترین کمک را داشته باشند




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد