به گزارش نفت دیلی، سخنگوی شرکت بی پی در آنگولا اعلام کرد تولید نفت خام پروژه پی اس وی ام در آب های فوق عمیق شمال شرق لوآندا در سال آینده میلادی به اوج می رسد.
شرکت انگلیسی بی پی که برداشت نفت خام از پروژه پی اس وی ام در بلوک نفتی شماره 31 آنگولا را در پایان سال گذشته میلادی آغاز کرد، پیش بینی کرد تولید نفت خام این پروژه در سال 2014 به اوج خود می رسد.
آمیلکار دا کاستا، سخنگوی شاخه آنگولایی شرکت بی پی اعلام کرد: تولید نفت خام پروژه پی اس وی ام در بلوک نفتی شماره 31 آنگولا در سال آینده میلادی به روزانه 150 هزار بشکه می رسد.
پروژه پی اس وی ام از حرف نخست هر یک از چهار میدان پلاتو، ساتورنو، ونوس و مارت گرفته شده است و آغاز برداشت از این پروژه سبب افزایش تولید نفت خام آنگولا می شود.
پروژه پی اس وی ام برای نخستین بار قرار بود در ماه مارس 2012 به بهره برداری برسد اما بهره برداری از آن به دلیل مشکلات فنی به تاخیر افتاد و سرانجام در دسامبر سال گذشته میلادی به بهره برداری رسید.
توسعه میدان های نفتی پی اس وی ام عمیق ترین پروژه فراساحلی در قاره آفریقا به شمار می آید.
بنا بر گزارش سالانه بی پی، این شرکت در حال تلاش برای جلوگیری از افت تولید نفت خام آنگولا پس از کاهش 28 درصدی در سال 2011 است.
دا کاستا اعلام کرد: سه چاه نفتی در میدان پلاتو در مجموع روزانه هفت هزار بشکه نفت تولید می کنند و انتظار می رود تولید این میدان نفتی تا 30 ژوئن 2013 (9 تیر 1392) به روزانه 70 هزار بشکه می رسد.
وی افزود: ما دو میدان نفتی دیگر داریم که در سال جاری میلادی به بهره برداری می رسند و برای اعلام زمان دقیق آغاز برداشت از آخرین میدان بسیار زود است.
شرکت بی پی 26.7 در پروژه فوق عمیق پی اس وی ام آنگولا 26.7 درصد سهام دارد، شرکت اکسون موبیل 25 درصد، شرکت ملی نفت آنگولا (سان آنگول) 20 درصد، استات اویل 13.3 درصد، ماراتن اویل 10 درصد و شرکت سرمایه گذاری مشترک چین سان آنگول 5 درصد از سهام این پروژه را در اختیار دارند.
بی پی در نظر دارد حدود 533 میلیون بشکه نفت خام از حدود 40 حلقه چاه نفتی در پروژه پی ای وی ام در عمق 2000 متری دریا برداشت کند.
بی پی یک میلیون و 800 هزار بشکه نفت خام در یک تاسیسات ذخیره سازی در آب های شمال آنگولا دارد.
بر اساس گزارش سالانه بی پی، تولید نفت و میعانات گازی این شرکت در سال 2011 به میانگین روزانه 123 هزار بشکه در روز رسید، در حالی که این رقم در سال 2010 روزانه 170 هزار بشکه بود.