انتقال پايه سکوي نفتي بر روي شناور در بندرعباس

به گزارش نفت دیلی، عملیات لود اوت یا انتقال پایه سکوی نفتی از کارگاه ساخت در خشکی به روی شناور بارج در دریا دربندرعباس باموفقیت انجام شد.

انتقال جکت از خشکی به دریا به دلیل نیاز به محاسبات دقیق ریاضی و مهندسی و تجهیزات حمل کننده ونیروی متخصص یکی از حساسترین مراحل درصنعت سازه های فراساحلی است.

 مدیر تولید شرکت مبین سازه گفت : این جکت با 200 تن وزن و 80 متر ارتفاع درشرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو)دربندرعباس ساخته شده است و بزودی درمنطقه پارس جنوبی نصب می شود .

 جکت دربستر دریا گذاشته می شود وسازه های فراورش نفت وگاز روی آن قرار می گیرد .

بنگر افزود : عملیات انتقال سازه های سنگین دریایی بویژه جکت از خشکی به دریا را پیش از این در ایران هلندی ها انجام می دادند ، ولی این چهارمین بار است که متخصصان ایرانی پایه های سکوهای نفت وگاز ساخت ایران را با موفقیت برای حمل به مقصد به روی شناور دردریا انتقال می دهند .

دهقان مدیر طرح انتقال جکت شرکت ایزو ایکو گفت : بومی شدن دانش انتقال جکت در ایران باعث شده در هربار انتقال شرکتهای ایرانی حدود 700 هزار دلار صرفه جویی ارزی کنند .

به گفته مدیر عامل شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران کیفیت ساخت و انتقال سازه های فراساحل در ایران از نمونه خارجی آن بهتر است و زمان ساخت جکت درایران نصف مدت زمان سازندگان خارجی است .




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد