به گزارش نفت دیلی، 35 حلقه چاه به روش مدیریت پسماند در مناطق نفت خیز جنوب حفاری شد .
این چاه ها از پارسال تاکنون در میدان های نفتی اهواز ، آزادگان و آب تیمور حفاری شده است و با کاربرد این روش حجم پساب های تولید شده کنترل می شود.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب جمع آوری پساب های واحدهای نمکزدایی و تزریق به چاه های دفعی و جمع آوری و تصفیه گل حفاری چاه های نفت را از دیگر اقدام های زیست محیطی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برشمرد.
مهندس حمید بورد با اشاره به پاکسازی پسماندهای کارخانه گـل روغنـی به روش بیـولوژیکی با استفاده از باکتری های نفت خوار و روش گیاه پالایی افزود : این کار به منظور پاکسازی کامل محیط زیست از سوی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب پیگیری و اجرا می شود.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اضافه کرد : تاکنون بیش از 2 هزار و 211 متر مکعب از خاک های منطقه با استفاده از روش تصفیه پسماند مایع و جامد گل روغنی به روش بیولوژیک پاکسازی و به فضای سبز تبدیل شده است.
در مناطق نفت خیز جنوب 15 واحد نمکزدایی فعال است و هم اکنون تمامی پساب نمکزداییها جمع آوری و به 36 حلقه چاه دفعی تزریق میشود.
در این مدت همچنین علاوه برکاشته شدن یک میلیون و 160 هزار اصله درخت در اطراف تاسیسات تولید نفت و گاز ، این شرکت به منظور تثبیت شن های روان طرح های متعددی در دست اجرا دارد.
مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب درباره طرح جمع آوری گازهای همراه نفت هم گفت : هم اکنون حدود 92 درصد از گازهای همراه نفت استحصال شده در محدوده عملیاتی این شرکت جمع آوری می شود که بخشی از آن به مصرف داخلی و بخش دیگر به میدانهای نفتی تزریق می شود.