عزم صنعت پتروشیمی برای تداوم خصوصی سازی

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عرضه سهام هلدینگ در بورس را نشانه مصمم بودن ایران در اجرایی شدن اصل ٤٤ دانسته و معتقد است که این امر تاثیرات مثبتی بر دهمین همایش بین المللی پتروشیمی ایران (١٠th IPF) خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عرضه سهام هلدینگ در بورس را نشانه مصمم بودن ایران در اجرایی شدن اصل ٤٤ دانسته و معتقد است که این امر تاثیرات مثبتی بر دهمین همایش بین المللی پتروشیمی ایران (١٠th IPF) خواهد داشت.

 مهندس عبدالحسین بیات با اشاره به اهمیت خصوصی سازی در بهبود روابط و تعاملات با سرمایه گذاران خارجی، افزود: در این دوره باید به شرکت کنندگان همایش IPF نشان دهیم که جمهوری اسلامی ایران به رغم تهدیدها مصمم به اجرای اصل ٤٤ قانون اساسی است و این امر باعث بهبود روابط و تعاملات ما با سرمایه گذاران خارجی می شود.

 معاون وزیرنفت در امور پتروشیمی یکی از مهم ترین کارکردهای رویداد IPF را خلق فرصتی دانست که سبب می شود تا سرمایه گذاران خارجی متوجه موقعیت خود در بازار ایران و ارزیابی توان و امکان ورود به این بازار شوند.

 عبدالحسین بیات درباره تأمین مالی خارجی طرح های پتروشیمی گفت: هم اکنون  ٢١ طرح به ارزش ١٣ میلیارد دلار در مسیر تأمین مالی خارجی قرار دارد که برای ٥ طرح مجوز گشایش ال. ‌سی. صادر شده است.

 وی با بیان این که منابع ارزی و ریالی ١٧ طرح پتروشیمی از صندوق توسعه ملی تأمین می شود، ادامه داد : دو میلیارد دلار از این راه آماده گشایش ال‌. سی. است و به طور کلی شش میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به این طرح‌ها اختصاص خواهد یافت.

 عبدالحسین بیات با بیان این که ١٢ طرح دیگر نیز در دست اجرا قرار دارند و تاکنون این طرح ها سه میلیارد دلار منابع مالی جذب کرده‌ اند گفت: در برنامه پنجم توسعه، ٧٣ طرح پتروشیمی در دست اجرا  قرار دارد که با اتمام آنها ظرفیت نصب شده موجود ٦٤ میلیون تن افزایش یافته و به ظرفیت نهایی ١٠٠ میلیون تن در سال خواهد رسید.

دهمین همایش بین المللی پتروشیمی ایران ٢٣و ٢٤ اردیبهشت ماه با هدف «گردآوری جهان پتروشیمی» در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد