به گزارش نفت دیلی، دبیرکل سازمان دی هشت برگزاری نشست هایی مانند نشست کارگروه پتروشیمی سازمان دی هشت را در توسعه فعالیت های حوزه انرژی این سازمان موثر برشمرد.
سید علی محمد موسوی در پایان نشست کار گروه پتروشیمی سازمان همکاری کشورهای توسعه یافته (D٨) گفت: نمایندگان کشورهای عضو D٨ درباره طیف وسیعی از مسائل در حوزه پتروشیمی و بخش های مربوط به آن با یکدیگر به بحث و گفت و گو پرداختند و در پایان این نشست به نتایج خوبی دست یافتیم.
وی افزود: کارشناسان فنی صنایع پتروشیمی از ایران و دیگر کشورهای عضو درباره مسائل مختلف این حوزه با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نشست آینده کارگروه پتروشیمی سازمان D٨ در سال ٢٠١٤ در تهران
دبیرکل سازمان D٨ اعلام کرد: دبیرخانه تصمیم گرفت نشست آینده کارگروه پتروشیمی سازمان D٨ در سال ٢٠١٤ و بار دیگر در جمهوری اسلامی ایران برگزار شود، همچنین در جریان این نشست درباره راه اندازی یک پایگاه اینترنتی در حوزه پتروشیمی و چگونگی طراحی و به روز رسانی اطلاعات آن تصمیم گیری شد.
موسوی در باره نقش صنعت پتروشیمی در شکوفایی اقتصاد ایران و جهان گفت: صنایع پتروشیمی امروزه در زندگی مردم جهان نقش بسیار چشمگیری دارد و صنعت پتروشیمی هم اکنون پس از نفت و گاز یکی از مهمترین منابع درآمدی جمهوری اسلامی ایران به شمار می آید.
وی تصریح کرد: با توجه به پیشرفت ها و پتانسیل های بالای صنعت پتروشیمی در ایران، این کشور می تواند تجربه های خود را در اختیار کشورهای دوست و علاقه مند به استفاده از دانش فنی متخصصان ایرانی، قرار دهد.
دبیرکل سازمان D٨ درباره تشکیل کمیته های تخصصی پتروشیمی این سازمان، گفت: نمایندگان کشورهای عضو بحث های متعددی در این باره داشتند و قرار شد در سه ماه نخست سال ٢٠١٤ برای گفت و گوهای تکمیلی در این باره اعضای این سازمان با یکدیگر ملاقات کنند.
موسوی درباره حوزه فعالیت های سازمان D٨ گفت: این سازمان در برخی از حوزه ها از جمله صنعت فعالیت مطلوبی داشته است اما در بعضی از حوزه ها مانند انرژی در مراحل ابتدایی کار قرار دارد و امیدواریم نشست هایی مانند نشست کارگروه پتروشیمی D٨ شرایط را برای توسعه فعالیت ها در حوزه هایی مانند نفت و گاز که ایران نیز پتانسیل بالایی در آن ها دارد، فراهم کند.
سازمان D٨ از هشت کشور در حال توسعه که عمده جمعیت آن مسلمان هستند تشکیل شده است، کشورهای ترکیه، جمهوری اسلامی ایران، نیجریه، مصر، بنگلادش، اندونزی، مالزی و پاکستان از اعضای این سازمان به شمار می آیند.
دبیرخانه سازمان همکاری کشورهای توسعه یافته در استانبول ترکیه واقع شده است و عمده حوزه های فعالیت این سازمان شامل بخش های حمل و نقل، کشاورزی، صنعت، بازرگانی و انرژی می شود.