درخواست روسیه از اعضای جی یی سی اف برای حمایت از قیمت های گاز مرتبط با نفت

به گزارش نفت دیلی، روسیه امیدوار است که کشورهای تولیدکننده گاز در نشست امروز سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز از قیمت های گاز مرتبط با قیمت های نفت حمایت کنند.

روسیه امیدوار است که گروه تولیدکنندگان گاز در نشست امروز (١٠ تیر) سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی یی سی اف) از قیمت های گاز مرتبط با قیمت های نفت حمایت کنند و قیمت این سوخت پاک را در برابر افزایش تولید شیل گس (تولید گاز از سنگ های رسی) درآمریکا، بالا نگه دارند.

مقام های ارشد ١٣ کشور عضو جی یی سی اف، از جمله روسای جمهور و رهبران کشورهای قطر، ونزوئلا، الجزایر و ایران دو سال پس از نخستین نشست سران این مجمع در قطر، با ولادیمیر پوتین،  رئیس جمهوری روسیه در کاخ کرملین دیدار و گفت وگو می کنند.

به گفته لئونید بوخانوفسکی، دبیر کل جی یی سی اف، همه تولیدکنندگان به هماهنگی و ارتباط قیمت های گاز با قیمت های نفت علاقه مند هستند.

وی افزود: ما بر این باور هستیم که قراردادهای بلندمدت ثبات بازارهای گاز و کاهش سطح بی ثباتی بازارهای این سوخت پاک را به همراه دارد و امیدوار هستیم که این موضوع در نشست سران جی یی سی اف بیشتر مورد تایید قرار بگیرد.

بنا بر اعلام مجمع کشورهای صادرکننده گاز، اعضای این مجمع ٨٠ درصد تولید گاز جهان و ٧٠ درصد از تولید ال ان جی را به خود اختصاص داده اند.

رستم قاسمی، وزیر نفت ایران شنبه گذشته در مسکو ابراز امیدواری کرد که مجمع کشورهای صادرکننده گاز بتواند یک بازیگر با نفوذ در بازار جهانی باشد.

قابل ذکر است که در اجلاس فوق العاده وزارتی که بعد از ظهر شنبه ( ٨ تیر) برگزار شد قطعنامه ای با ٤ بند تصویب شد که در بند نخست آن دستور جلسه و بیانیه پایانی اجلاس سران این مجمع به تصویب رسید.

در بند دوم این قطعنامه ایران به عنوان میزبان سومین نشست سران جی یی سی اف انتخاب و تعیین زمان دقیق برگزاری این نشست به اجلاس پانزدهم وزارتی موکول شد.

در بند سوم قطعنامه زمان برگزاری پانزدهمین نشست وزارتی جی یی سی اف ٣ نوامبر (١٢ آبان) تعیین شد.

در بند چهارم نیز به موضوع تأیید برخی نمایندگان جدید کشورهای عضو پرداخته شده است.

١٣ کشور الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، ایران، لیبی، نیجریه، قطر، روسیه، ترینیداد و توباگو، ونزوئلا ، امارات متحده عربی و عمان از اعضای این مجمع جهانی به شمار می روند.

هلند، قزاقستان و نروژ نیز به عنوان عضو ناظر در مجمع کشورهای صادرکننده گاز مطرح هستند که عراق نیز به تازگی به این جمع پیوسته است.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد