همکاری ٤٤ دانشگاه و مرکز پژوهشی برای خودکفایی صنایع پتروشیمی در زمینه دانش فنی

به گزارش نفت دیلی،رئیس شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: ٤٤ دانشگاه و مرکز پژوهشی با هدف تولید دانش و بومی سازی فناوری با صنعت پتروشیمی همکاری مستمر دارند.

رئیس شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در آئین رونمایی و امضای قرارداد دانش فنی مشترک فرآیند تولید آمونیاک که شامگاه دیروز(سه شنبه یکم مرداد) برگزار شد، اظهار کرد: دانشمندان و پژوهشگران ایرانی با تکیه بر دانش روز جهان با شتاب در حال انتقال فناوری های نوین و دانش های فنی به داخل کشور هستند.

مهندس غلامرضا جوکار افزود: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با همکاری داشگاه ها ،مراکز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان تاکنون دستاوردهای ارزشمندی را در مسیر خود کفایی انجام داده و استراتژی این شرکت استفاده از تمام ظرفیت علمی و فناوری کشور است.

وی ادامه داد: امروز در تولید دانش های فنی و به ویژه کاتالیست ها در شرایط بسیار مطلوبی قرار داریم و به طوری که فقط در ٤ ماه نخست سال جاری ٧٥ پروژه جدید را در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی تعریف کرده ایم.

جوکار تصریح کرد: ایران به زودی در تولید کاتالیست های مورد نیاز خود به خود کفایی خواهد رسید.

وی با بیان این که شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها می توانند در مسیر خودکفایی صنعت پتروشیمی را کمک کنند، گفت: می توان با گسترش همکاری ها به خلق دانش در تمام جنبه ها پرداخت و با بومی سازی واردات را به حداقل رساند.

رئیس شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی افزود: رونمایی و امضای قرارداد دانش فنی مشترک فرآیند تولید آمونیاک نشان دهنده وجود تعامل و همکاری مطلوب با بخش خصوصی است و در این مسیر آماده هر گونه همکاری هستیم.

رئیس گروه پژوهش های کاتالیستی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی چندی پیش گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه دانش فنی بیش از ١٠٠ کاتالیست در صنعت پتروشیمی به طور کامل بومی سازی خواهد شد.

دکتر سعید صاحبدل فر اظهار کرده بود: هم اکنون ١٥ دانش فنی کاتالیست ها آماده واگذاری است و ٥ دانش نیز تا پایان سال بومی سازی شده و تحولی بزرگ در صنعت کاتالیست کشورمان روی خواهد داد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد