تشکیل کنسرسیوم شرکت های دانش بنیان با هدف خود کفایی

به گزارش نفت دیلی، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: تشکیل کنسرسیوم های تخصصی دانش بنیان، انتقال دانش فنی و خودکفایی در تولید را به همراه دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در آئین رونمایی و امضای قرارداد دانش فنی مشترک فرآیند تولید آمونیاک که شامگاه دیروز(یکم مردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: همکاری میان صنعت پتروشیمی و مراکز پژوهشی تاکنون منجر به خودکفایی در بسیاری از نیازهای وارداتی این صنعت شده است.

مهندس عبدالحسین بیات افزود: همکاری های دو یا چند جانبه میان مراکز پژوهشی و دانشگاهی می تواند منجر به تبادل دانش شده و فرهنگ همکاری های گروهی را گسترش دهد که ثمره آن رسیدن به خودکفایی خواهد بود.

وی با بیان این که صنعت پتروشیمی ایران  با تکیه بر دانش و قابلیت های علمی پژوهشگران و کارشناسان خود امروز بسیاری از  دانش های فنی و کاتالسیت های مورد نیاز را در داخل کشور تولید می کند، گفت: از تمام سرمایه گذاران علاقمند برای خرید دستاوردهای پژوهشگران ایرانی دعوت به همکاری می کنیم.

بیات ادامه داد: تجاری سازی این دانش ها دستاوردهای زیادی را برای صنعت پتروشیمی ایران به همراه خواهد داشت و در این مسیر وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی از سرمایه‌گذارانی که بخواهند دانش‌های فنی را تجاری سازی کنند، حمایت می کند.

وی گفت: دانش فنی مشترک فرآیند تولید آمونیاک که اکنون بومی سازی شده مورد تایید کامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی است و کیفیت این دانش فنی قابل رقابت با رقبای بین المللی خود است و دیگر نیاز به واردات دانش فنی تولید این محصول استراتژیک نخواهیم داشت.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: هزینه فنی این دانش فنی بسیار پایین تر از مشابه خارجی خود است و پیش از این برای خرید هر بسته مهندسی این محصول ٥ میلیون دلار باید هزینه می شد اما حال با کمترین هزینه می توان از این دانش فنی استفاده کرد.

بیات اظهار کرد: تحریم فرصت های طلائی ارزشمندی را برای صنعت پتروشیمی به همراه آورده و با تکیه بر دانش و تخصص کارشناسان و پژوهشگران ایرانی در مسیر خودکفایی گام بر می داریم.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد