پیش بینی رشد چشمگیر تقاضای نفت

به گزارش نفت دیلی،اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد تا سال ٢٠٤٠ میلادی، تقاضای جهانی نفت خام ٣٢ درصد افزایش می یابد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد با وجود رشد قابل توجه مصرف انرژی های تجدیدپذیر و انرژی هسته ای، سوخت های فسیلی همچنان جایگاه نخست را در تأمین انرژی جهان حفظ می کنند و مصرف نفت جهان تا سال ٢٠٤٠ میلادی ٣٢ درصد افزایش می یابد.

پیش بینی این اداره نشان می دهد در بازه زمانی ٢٠١٠ تا ٢٠٤٠، تقاضای جهانی انرژی ٥٦ درصد افزایش می یابد که حدود نیمی از این رشد تقاضا، مربوط به دو کشور چین و هند خواهد بود.

آدام سیمینسکی، مدیر اداره اطلاعات انرژی آمریکا گفت: چین و هند در مجموع مسئول نیمی از رشد مصرف انرژی جهان تا سال ٢٠٤٠ خواهند بود که تأثیری ژرف بر بازارهای انرژی جهان خواهد داشت.

در دهه های گذشته رشد تقاضای انرژی بیشتر به کشورهای توسعه یافته اختصاص داشته است اما در سال های اخیر، اقتصادهای نوظهور شاهد جهش مصرف سوخت بوده و تأثیر بیشتری بر بهای نفت داشته اند.

بر پایه پیش بینی اداره اطلاعات انرژی، مصرف روزانه نفت جهان از ٨٧ میلیون بشکه در سال ٢٠١٠ میلادی، به ٩٧ میلیون بشکه در سال ٢٠٢٠ و ١١٥ میلیون بشکه در سال ٢٠٤٠ افزایش خواهد یافت.

در سال ٢٠١١ میلادی که آخرین گزارش «چشم انداز انرژی جهان» این اداره منتشر شده بود، پیش بینی می شد که تقاضای روزانه نفت جهان در سال ٢٠٢٠ حدود ٩٨ میلیون بشکه و در سال ٢٠٣٥ نیز ١١٢ میلیون بشکه باشد.

اگرچه پیش بینی اداره اطلاعاعت انرژی نشان می دهد در سال ٢٠٤٠ میلادی سوخت های فسیلی همچنان ٨٠ درصد از نیاز انرژی را تأمین می کنند، سهم سوخت های مایع کاهش خواهد یافت.

برآورد این اداره نشان می دهد مصرف جهانی گاز طبیعی، سالانه ١,٧ درصد افزایش می یابد که بیشترین شتاب رشد مصرف در میان سوخت های فسیلی خواهد بود.

تقاضای انرژی هسته ای و سوخت های فسیلی سالانه ٢,٥ درصد بیشتر می شود که بیشترین شتاب را در میان همه منابع انرژی دارد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد