ميزان تقاضاي نفت در آمريکا افزايش يافته است

به گزارش نفت دیلی،  تقاضا برای نفت در آمریکا سریعترین رشد را طی دو سال داشته است.

تقاضا برای نفت در آمریکا با بالاترین سرعت در بیش از دو سال گذشته رو به افزایش است و علت عمده آن افزایش نیاز خریداران سوخت های صنعتی از قبیل گازوئیل و گاز مایع است.

ارقام آژانس بین المللی انرژی ( آی ئی ای) نشان می دهد تقاضا برای نفت در آمریکا در چهار ماه از شش ماه اول سال کنونی افزایش داشته است که شدیدترین روند از اوایل سال دو هزار و یازده بوده است. در نتیجه دیده بان انرژی پیش بینی خود را در مورد تقاضای آمریکا برای نفت در سال کنونی از رشد صفر به رشد سه دهم درصدی ارتقا داده است که اولین سال رشد تقاضا در آمریکا از سال دو هزار و ده خواهد بود.

آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماهانه بازار نفت اعلام کرد نشانه های بهبود در اقتصاد آمریکا با روند فزاینده مصرف نفت در ماههای اخیر همراه بوده است. این آژانس همچنین ابراز تعجب کرد که با وجود چشم انداز خوش بینانه تر تقاضای نفت در آمریکا برای سال دو هزار و سیزده، صندوق بین المللی ماه گذشته پیش بینی خود را برای رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال دو هزار و چهارده کاهش داد.

تقاضا برای نفت در آمریکا طی شش سال از هفت سال گذشته در میان رشد اقتصادی بیمارگونه و تاکید بیشتر بر بازدهی بیشتر سوختها کاهش داشت. اما امسال مصرف سوختهای صنعتی از قبیل گازوئیل برای کامیونها و قطارها و پروپان برای کارخانه های پتروشیمی به شدت افزایش داشته است.

اخیرا ارقام دولت آمریکا نشان دهنده رشد قوی تقاضا برای گازوئیل در ماه ژوئیه بود که همچنین از افزایش رانندگی در آمریکا حکایت داشت.

پیشتر همچنین اعلام شده بود تقاضا برای نفت در اروپا مجددا افزایش داشته است.

این امر با وجود این اتفاق نظر فزاینده در اروپا است که اقتصادهای صنعتی به تدریج مصرف خود را کاهش خواهند داد و تقاضا برای سوخت وابسته به بازارهای نوظهور خواهد بود.

همچنین کاهش تولید نفت در کشورهای تولید کننده نفت اوپک یکی از دیگر علل عمده افزایش قیمت نفت عنوان شده است. در روزهای اخیر قیمت نفت خام برنت که شاخص جهانی است از کمتر از صد دلار در بشکه به بالای صد دلار رسیده است.

در لیبی تولید نفت که از زمان آغاز جنگ داخلی در سال دو هزارو یازده در پایین ترین سطح بوده است، در ماه ژوئیه به یک میلیون بشکه در روز سقوط کرد که نسبت به ماه ژوئن کاهش شدیدی بود.

تولید نفت عراق نیز برای اولین باز طی شش ماه به کمتر از سه میلیون بشکه در روز تنزل پیدا کرد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد