به گزارش نفت دیلی، تازه ترین برآورد اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می دهد تولید نفت اوپک در ماه گذشته میلادی به پایین ترین حد خود در دو سال اخیر رسیده است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا (یی آی ای) روز گذشته (سه شنبه ١٩ شهریور) در تازه ترین گزارش چشم انداز کوتاه مدت خود اعلام کرد: تولید نفت خام کشورهای عضو اوپک اوت سال جاری به پایین ترین سطح خود در حدود دو سال گذشته رسیده است.
تولید نفت خام اعضای اوپک در ماه گذشته میلادی به پایین ترین سطح از اکتبر ٢٠١١ و روزانه ٢٩ میلیون و ٩٣٠ هزار بشکه نفت رسیده و این برای دومین بار ظرف دو ماه گذشته است که اعضای این سازمان کمتر از سقف تولید روزانه ٣٠ میلیون بشکه خود نفت خام تولید می کنند.
تولید نفت خام لیبی در پی ادامه اعتراض ها در تاسیسات نفتی این کشور با ٤٠ درصد افت رو به بوده در حالی که تولید نفت خام نیجریه و عراق در دوره مورد بررسی نیز با افزایش همراه بوده است.
ارزیابی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می دهد که تولید نفت خام عربستان، بزرگ ترین تولید کننده نفت اوپک، در ماه اوت در سطح روزانه ٩ میلیون و ٨٠٠ هزار بشکه در روز ثابت مانده است.
این اداره در حالی ازتثبیت تولید نفت عربستان در سطح روزانه ٩ میلیون و ٨٠٠ هزار بشکه حکایت می کند که آمارهای دبیرخانه اوپک و نیز منابع صنعتی عربستان از افزایش قابل توجه تولید نفت خام این کشور ظرف یک ماه گذشته خبر می دهند.
دبیرخانه اوپک در تازه ترین گزارش خود به نقل از منابع ثانویه اعلام کرد: تولید نفت خام عربستان در ماه اوت با افزایش روزانه ١٨٨ هزار و ٥٠٠ بشکه به ٩ میلیون و ٩٦٠ هزار بشکه یعنی نزدیک به رقم روزانه ١٠ میلیون بشکه رسیده است.
تولید نفت خام این کشور در ماه اوت با رشد روزانه ١٥٦ هزار و ٢٠٠ بشکه به ١٠ میلیون و ١٩٠ هزار بشکه رسیده است.
بر پایه ارزیابی اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ظرفیت مازاد تولید نفت اوپک در ماه اوت، دو میلیون بشکه در روز برآورد شد که نسبت به ماه ژوئیه سال جاری میلادی ٧٠٠ هزار بشکه افزایش داشته است.
نا آرامی ها و اعتراض ها در تاسیسات نفتی لیبی در کنار نگرانی ها درباره احتمال حمله نظامی آمریکا به سوریه سبب نوسان هایی در قیمت های جهانی نفت خام در هفته های اخیر شده است اما در پایان معاملات روز دوشنبه (١٨ شهریور) به دنبال یک طرح دیپلماتیک برای واگذاری کنترل سلاح های شیمیایی دولت سوریه به جوامع بین المللی و در پی آن کاهش نگرانی ها درباره اختلال ها در عرضه نفت خام منطقه خاورمیانه، بهای جهانی نفت خام در پایان معاملات روز گذشته بیش از دو دلار کاهش یافت.