سهمیه و قیمت بنزین تا پایان سال تغییر نخواهد کرد

به گزارش نفت دیلی، رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: دولت برنامه ای برای تغییر سهمیه ها و قیمت بنزین تا پایان سال جاری ندارد.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور صبح امروز (سه شنبه ٢٦ شهریور) در یک نشست خبری اظهار کرد: سناریوهایی برای تغییر اصلاح وضعیت سهمیه بندی به دولت ارائه شده است اما فعلا تغییری در میزان سهمیه ها و نرخ بنزین مصوب نشده است.

شفیعی در ادامه پاسخ به پرسش شانا درباره خبرهای منتشر شده درباره تغییر میزان سهمیه بنزین خودروها و قیمت سوخت تا پایان سال گفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است.

وی ادامه داد: همان گونه که سخنگوی دولت و وزیر نفت تاکید کرده اند دولت به دنبال تثبیت سهمیه ها و قیمت بنزین تا پایان سال است.وی با بیان این که اصلاح سهمیه‌های سوخت در کمیسیون زیربنایی دولت در حال تدوین است که بر اساس آن مصرف سوخت یارانه‌ای به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت گفت: سهمیه خودروهای فاقد پلاک ملی و خودروهایی که در پارکینگ پلیس متوقف هستند، تغییر خواهد کرد.

رئیس ستاد حمل و نقل و سوخت کشور افزود: مصوبه جدید کمیسیون امور زیربنایی در مورد اسقاط خودروهای فرسوده در اولین جلسه این کمیسون در دولت جدید مطرح شده و در جلسه دوم با حمایت اعضا به تصویب رسید که می تواند منجر به تحولی بزرگ در نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور شود.

شفیعی گفت: این مصوبه در قالب ٦ بند در دولت قبل مطرح شد که سرانجام در دولت تدبیر و امید به تصویب رسید و می تواند منافع بسیاری را برای کشور به همراه آورد.

وی ادامه داد: سن فرسودگی خودروهای سواری از ٢٥ سال به ٢٠ سال کاهش یافته و کمک بلاعوض دولت نیز از ١,٥ میلیون تومان به ٢.٥ میلیون رسید و ٢٠٠ هزار تومان نیز بابت لاشه خودرو پرداخت خواهد شد.

شفیعی با بیان این که کمک بلاعوض به تاکسی ها نیز از ٣ میلیون به ٥ میلیون تومان رسیده گفت: کمک به وانت بارهای زیر یک تن به ٢ میلیون تومان خواهد رسید وبالای٢ تن به ٢میلیون ،مینی بوس از ٣به ٨و اتوبوس از ١٠ به ٣٠ میلیون تومان افزایش می یابد.

وی تصریح کرد: در مورد کامیون های فرسوده نیز با توجه به تناژ آنها کمک های بلاعوض افزایش خوبی یافته که و از ٤ تا ٢٨ میلیون تومان به آنها کمک خواهد شد.

رئیس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت ادامه داد: بر اساس  بند٤ مصوبه جدید، هرگونه استفاده و نگهداری از خودروهای فرسوده دولتی، فروش یا واگذاری آنها در تمامی دستگاه‌های دولتی ممنوع است و این وسایل نقلیه بدون استفاده از تسهیلات دولتی از رده خارج می‌شوند.

وی ادامه داد: دربند ٥ مصوبه نیز سقف تعداد مراکز اسقاط توسط کارگروهی متشکل از ستاد مدیریت حمل‌ونقل و معاونان ذی‌ربط در وزارتخانه‌های کشور، راه و شهرسازی، نفت، سازمان حفاظت محیط زیست و معاونت برنامه‌ریزی و راهبردی رئیس‌جمهور متناسب با تیراژ افزایش می‌یابد.

شفیعی افزود: در بند ٦ مصوبه کمیسیون زیربنایی دولت نیز برای واردات هر دستگاه خودرو با مصرف ٦ لیتر باید یک خودرو فرسوده از رده خارج شود، همچنین برای واردات خودروهای با مصرف بین از ٦ لیتر و کمتر از ١٠ لیتر باید ٤ دستگاه خودرو فرسوده از رده خارج شود. برای واردات خودروهای با مصرف بیش از ١٠ لتیر نیز تعداد خودروهایی که باید از رده خارج شود از ٣ دستگاه به ٦ دستگاه افزایش یافت.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد