دهلی نو خواستار توسعه همکاری های تجاری و سودآور با ایران شد

به گزارش نفت دیلی،وزیر نفت هند با ارسال نامه ای به وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران خواستار توسعه روابط تجاری و سودآور میان تهران و دهلی نو شد.

ویرپا مویلی، وزیر نفت هند، ٩ سپتامبر گذشته (دوشنبه ١٨ شهریور) در نامه ای به بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران درخواست همکاری تجاری و سودآور و مفید میان دو کشور را مطرح کرده است.

با وجود تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران، حزب یو پی ای (حزب کنگره ملی هند) به طور رسمی به سوی توسعه روابط اقتصادی با ایران گام برداشته است.

مویلی در این نامه به زنگنه نوشته است: اطمینان خاطر دارم که روابط میان دهلی نو و تهران  رو به توسعه است و با مدیرت شما بر صنعت نفت ایران این مناسبات گسترش خواهد یافت.

مویلی به دنبال جلب نظر مساعد زنگنه برای رسمی و نهایی کردن سرمایه گذاری شرکت های بزرگ نفت و گاز او ان جی سی، ایندین اویل و اویل ایندیا در میدان گازی فرزاد بی در بلوک فارسی واقع در خلیج فارس است.

این اقدام مویلی بسیار قابل توجه و مهم به شمار می رود زیرا دهلی نو نسبت به تاثیر تحریم های آمریکا بر شرکت های هندی نگران است.

روزنامه هندوستان پترولیوم  در این گزارش آورده است که مشارکت هند در میدان گازی فرزاد نیر می تواند به پرداخت صورت حساب های واردات نفت این کشور از ایران کمک می کند.

در همین حال راجیو تاکرو، معاون وزیر دارایی هند در امور مالی از تامین اعتبار پوشش بیمه ای پالایشگاه های هندی خریدار نفت خام از منبع صندوق بیمه انرژی هند در ماه آینده میلادی خبر داده است.

صندوق بیمه انرژی با هدف تامین اعتبار پوشش بیمه اتکایی پالایشگران هندی خریدار نفت خام ایران مانند مجتمع پالایش و پتروشیمی مانگالور، شرکت پالایشگر هندوستان پترولیوم و عصار اویل و به دنبال سرباز زدن شرکت های بیمه اروپایی از ارائه خدمات بیمه اتکایی به این پالایشگاه ها ایجاد می شود.

تمایل هند به افزایش خرید نفت خام از تهران در حالی مطرح می شود که چندی پیش وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا بار دیگر معافیت هند از تحریم های یکجانبه واشینگتن علیه نفت خام ایران را تمدید کرد.

هند پس از چین و ژاپن، سومین مصرف کننده بزرگ نفت در قاره آسیا به شمار می آید.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد