اجرای طرح پژوهشی تجاری سازی سوخت مایع از گاز در مناطق نفت خیز جنوب

به گزارش نفت دیلی، روند اجرایی پروژه های مهم پژوهشی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب بررسی و راهکارهای لازم جهت تسریع آنها با حضور دکتر محمدرضا مقدم معاون پژوهشی وزارت نفت در اهواز بررسی شد.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب درباره این جلسه توضیح داد: در این جلسه تصمیمات مهمی اتخاذ شد که از جمله آن ضرورت انجام و جامع سازی طرح پژوهشی با عنوان "تجاری‌سازی فرآیند فیشرو تروپش به منظور تولید سوخت مایع از گاز طبیعی (GTL)" توسط پژوهشگاه صنعت نفت و با کارفرمایی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است.

باقر پورقاسم افزود: اتخاذ تصمیمات راهبردی جهت انجام تجاری سازی طرح پژوهشی در حال تکمیل با عنوان "تدوین دانش فنی و ساخت داخل ماده شیمیایی DRA " توسط  پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی کرج به عنوان فاز دوم پروژه و به صورت کنسرسیومی از پژوهشگاه صنعت نفت و مجری فعلی پروژه از دیگر نتایج این نشست بود.

 وی گفت: در این نشست همچنین در خصوص نهایی سازی مباحث حقوقی و قراردادی پروژه پژوهشی تحت عنوان «طرح جامع بررسی فناوری‌های افزایش ضریب بازیافت در مخزن بنگستان میدان اهواز» تصمیم گیری شد که با توجه به نهایی شدن شرح کار این پروژه، برنامه ریزی جهت عقد قرارداد در حال انجام است.

 پورقاسم اظهار کرد: برخی از پروژه های پژوهشی از ابتدای سال جاری به دلیل عدم تایید معاونت پژوهشی ریاست جمهوری بصورت بلاتکلیف مانده بودند که در این جلسه تصمیمات ضروری جهت عقد قرارداد و اعلان شروع بکار آنها اتخاذ شد.

 رئیس پژوهش و فنآوری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب خاطر نشان کرد: این تصمیمات برای مجریان برخی پروژه ها و اداره های متقاضی آنها در این شرکت نقش حیاتی داشته است که با مساعدت معاون محترم وزیر نفت در پژوهش و فناوری تعیین تکلیف شده اند.

 در این نشست تخصصی همچنین مدیرعامل، مدیر تولید، مدیر فنی، مدیر مالی و رئیس پژوهش و فنآوری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، رئیس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی کرج،  نماینده مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در اهواز، جمعی از کارشناسان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و نمایندگان پژوهشگاه صنعت نفت حضور داشتند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد