برگزاری کنفرانس معرفی قراردادهای جدید نفتی در لندن

به گزارش نفت دیلی ، وزارت نفت با هدف معرفی قراردادهای نفتی بازنگری شده کنفرانسی در لندن برگزار خواهد کرد.

رئیس کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی ایران با بیان این که تاکنون کار بازنگری در قراردادهای نفتی ایران به خوبی پیش رفته است، گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در ماه مارس ٢٠١٤ کنفرانسی با هدف معرفی قرار دادهای جدید بازنگری شده صنعت نفت ایران در لندن برگزار خواهد شد.

وی گفت: پیش بینی می شود با ایجاد بازنگری در قراردادهای نفتی و رفع موانع موجود همچون تحریم های بین المللی به زودی و بار دیگر شرکتهای نفتی بین المللی برای حضور در صنعت نفت کشورمان مانند گذشته و بلکه بهتر حضور یابند.

حسینی حفظ منافع ملی، افزایش تولید صیانتی با هدف افزایش توانمندی اقتصادی کشور و انتقال تکنولوژی روز دنیا به داخل کشور را از جمله پارامترهای مهم در بازنگری در قراردادهای نفتی ایران دانست و گفت: ما از تمام تجربه های گذشته برای بهبود شرایط قراردادهای نفتی و در نظر گرفتن سود متقابل شرکت های نفتی بین المللی در این قراردادها استفاده می کنیم.

حسینی پیش از این با اشاره به این که ایران از نظر منابع نفت و گاز همان ایران ٢٠ سال پیش است، گفته بود: صنعت نفت ایران با رفع موانع سرمایه گذاری و در چارچوب منافع ملی، بزرگترین و مطمئن ترین پذیرنده سرمایه گذاری های بین المللی خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی به دستور وزیر نفت گفته بود: در این زمینه عزم جدی وجود دارد و امیدواریم در مدت کوتاهی نتایج مطلوب حاصل شود.

رئیس کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی با یادآوری این که  در سال ١٣٥٣ که قانون نفت ایران به تصویب رسید، قراردادهای مشارکت در تولید تبدیل به قراردادهای خدماتی شد، گفته بود: با وجود آن که تا پیش از انقلاب اسلامی شش قرارداد از این مدل به مرحله امضا رسید اما به دلایل مختلف عملیاتی نشد.

وی افزوده: بعدها در سال ١٣٦٦ که قانون نفت ایران به تصویب مجلس رسید و چارچوب های کلی قوانین حاکم در صنعت نفت ابلاغ شد که با ملاحظه الزامات این قانون قراردادهای نفتی مورد بررسی قرار گرفت و نهایتا منجر به شکل گیری قراردادهای بای بک در صنعت نفت ایران شد.

حسینی اظهار داشته: نخستین تجربه صنعت نفت در زمینه انعقاد قراردادهای بای بک در نیمه های دهه ٧٠ هجری شمسی اتفاق افتاد، در آن زمان مجموعه صنعت نفت با توجه به افت ظرفیت های تولیدی ناشی از جنگ و محدودیت های اعمال شده در آن دوران در زمینه توسعه میدان های نفتی و البته  فناوری های روز دنیا نیاز به فعالیت بیشتر داشت از این رو نوعی از قراردادهای خدماتی (سرویس کانترکت) با الزامات حقوقی و ملی کشور طراحی و تهیه کرد و در همان زمان با استقبال شرکت های نفتی داخلی و خارجی روبرو شد.

رئیس کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی ایران ادامه داده بود: ماحصل عملکرد این نوع قرارداد پیدایش فازهای یک تا ٨ میدان گازی پارس جنوبی و توسعه میدان های نفتی و رسیدن به ظرفیت های بالای ٤ میلیون بشکه و سرمایه گذاری چند ده میلیارد دلاری و ورود فناری های جدید برای افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز ایران شد.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد