٤٠ هزار نیروی پیمانکار وزارت نفت تعیین تکلیف شدند

به گزارش نفت دیلی،محمد ابوالحسنی اظهار داشت: پس از ابلاغ دولت مبنی بر تعیین تکلیف نیروهای پیمانکاری از سوی سازمان های ذیربط تاکنون بیش از ٤٠ هزار نفر در وزارت نفت تعیین تکلیف شده اند.

دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت گفت : تاکنون هیچ ابلاغیه ای مبنی بر عدم تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری به گزینش ارجاع داده نشده است.

وی با اشاره به این نکته که روند معرفی نیروهای پیمانکاری به واحدهای گزینش همچنان ادامه دارد، افزود: تا کنون حدود ٤٠ هزار نفر از نیروهایی که برای تعیین تکلیف به گزینش معرفی شده اند، تبدیل وضعیت و مابقی در حال تکمیل پرونده هستند.

ابوالحسنی شایعه های اخیر، مبنی بر رد صلاحیت تعداد کثیری از نیروهای پیمانکاری از سوی گزینش را شدیداً تکذیب کرد و گفت: این مسائل تنها هجمه ای بی انصافانه از سوی اندک نیروی هایی است که نتوانستند مورد قبول گزینش واقع شوند.

دبیرهیئت مرکزی گزینش وزارت نفت تصریح کرد: هم اکنون بخش عمده ای از مراحل گزینش پذیرفته شدگان آزمون استخدامی شرکت ملی گاز انجام شده و مراحل گزینش پذیرفته شدگان آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران نیز آغاز شده است.

وی اضافه کرد: مجموعه گزینش افزون بر تغییر وضعیت نیروهای پیمانکاری به قرارداد مدت موقت، تغییر وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی را نیز در دستور کار دارد و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در گزینش، بخش عمده ای از نیروهای پیمانکاری نیز تا پایان سال جاری تعیین تکلیف می شوند و مابقی به سال آینده موکول می شود.

دبیرهیئت مرکزی گزینش وزارت نفت با تاکید بر اینکه تعداد نیروهایی که از سوی گزینش تایید نمی شوند بسیار اندک هستند، عنوان کرد: علت عدم پذیرش این افراد، دارای دلایل موجه قانونی بوده و اعتراض به آراء گزینش و پیگیری آن در قانون پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه مجموعه گزینش همیشه از سوی عده ای مورد قضاوت اشتباه قرار می گیرد، افزود: نیروهای گزینش به منظور حفظ آبروی افراد از ارایه توضیح درباره علت عدم جذب آنها خودداری می کنند.

دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت اعلام کرد: گزینش همیشه سعی داشته است افراد را متقاعد کند تا خود واقعی را به گزینش ارائه کنند چرا که نیازی نیست فرد برای اینکه از گزینش عبور کند  ظاهر سازی نماید.

وی افزود: اگر گزینش متوجه شود فرد در مراحل بررسی پرونده ظاهر سازی کرده، حتماً تاثیرات منفی را در پرونده خود خواهد دید و این امر از نظر گزینش موضوعی جدی است.

ابوالحسنی در مورد احساس نگرانی ناشی از انجام فرآیند گزینش، گفت: نگرانی از گزینش دارای دو بخش است، بخش نخست احساس عدم پذیرش فرد از سوی این هیئت است که کاملا بی مورد به نظر می رسد زیرا افراد شاغل در گزینش همانند افراد شاغل در سایر بخش های صنعت نفت وظیفه ای که بر عهده آنان گذارده شده است را انجام می دهند. بخش دوم این نگرانی نیز به فرد گزینشگر مربوط می شود، شاید او نتواند آن طور که باید استرس طرف مقابل را کاهش بدهد که این مساله موجب ترس از گزینش شده است.

وی با اشاره به این که گزینش تنها به دنبال اطلاعات افراد نیست بلکه اصالت و پیشینه افراد را مورد بررسی قرار می دهد گفت: ممکن است فرد معرفی شده نسبت به مسائل مربوط به احکام تسلط کامل داشته باشد، اما نسبت به آنها کاهل بوده و یا حتی مقید نباشد؛ ضمن اینکه آگاهی افراد به مسائل شرعی و احکام اسلامی از الزامات گزینش است اما اگر در برخی مواقع  فرد اصالت لازم را داشته اما از اطلاعات کافی برخوردار نبوده به آنها فرصت داده شده است تا اطلاعات خود را تکمیل کنند.

دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت با بیان اینکه مجموعه گزینش صنعت نفت در میان سایر مراکز گزینشی کشور، از تقویم آموزشی خوبی برخودار است، افزود: در این مجموعه، واحدی به نام آموزش تعریف شده است که افراد گزینشگر را تحت آموزش قرار می دهد.

ابوالحسنی با بیان اینکه آموزش افراد گزینشگر دارای دو بخش است، توضیح داد: بخش نخست آموزش تخصصی است که شامل آموزش تحقیقات و مصاحبه می شود و بخش دوم، آموزش عمومی است که مواردی از جمله روانشناسی، نحوه برخورد با داوطلبان، نحوه پاسخگویی، ترتیب چینش پرونده ها و مسائلی از این قبیل را شامل می شود.

وی نیروهای انسانی شاغل در مجموعه گزینش را حدود ٢٠٠ نفر اعلام کرد و گفت: بخشی از این کارکنان نیروهای رسمی هستند و بخشی دیگر به صورت پاره وقت با این مجموعه همکاری دارند که آنها نیزهمانند نیرو های رسمی، تایید صلاحیت شده اند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد