افزایش بیش از یک دلاری بهای نفت در معاملات روز گذشته بازار

به گزارش نفت دیلی، در پایان معاملات روز گذشته بهای نفت برنت در پی انتشار خبری مبنی بر تقویت رشد صنعتی چین و آمریکا و لغو چندین محموله نفتی روسیه، بیش از یک دلار افزایش یافت.

در پایان معاملات روز گذشته دوشنبه (١١ آذر) بهای نفت خام برنت در پی انتشار اخباری مبنی بر تقویت رشد صنعتی چین و ایالات متحده و لغو چندین محموله نفتی روسیه، به بیشترین حد خود از ماه سپتامبر (شهریور) سال جاری میلادی رسید.

در بازار دیروز، بهای نفت خام برنت برای تحویل در ماه ژانویه ١ دلار و ٧٦ سنت افزایش یافت و در سطح ١١١ دلار و ٤٥ سنت برای هر بشکه تثبیت شد.

این در حالی است که نفت خام آمریکا تا پیش از پایان معاملات روز دوشنبه با ١ دلار و ١٠ سنت افزایش به رکورد ١١٢ دلار و ٣٤ سنت رسید و در نهایت در سطح ٩٣ دلار و ٨٢ سنت برای هر بشکه تثبیت شد.

اختلاف میانگین قیمت میان دو شاخص برنت و دبلیو تی آی نیز پس از نوسان دو دلاری بین دو قیمت ١٦ دلار و ٢٢ سنت و ١٨ دلار و ٤٤ سنت، در پایان روز به ١٧ دلار و ٦٣ سنت رسید.

همچنین روز گذشته بهای نفت خام برنت برای تحویل در ماه فوریه نیز با افزایش ١ دلار و ٨١ سنتی در سطح ١١١ دلار برای هر بشکه تثبیت شد.

در بازار دیروز بهای فرآورده های نفتی نیز با افزایش روبرو شد و بهای بنزین  RBOB نیز در بازار معاملات آتی با افزایش ٦ دهم درصدی در سطح گالنی ٢,٦٧٨٤ دلار تثبیت شد.

فیل فلین، تحلیل گر مسائل مربوط به انرژی در موسسه پرایس فیوچرز گروپ در شیگاکو آمریکا در این باره گفت: هر زمان که چنین آشفتگی هایی در شاخص برنت اتفاق می افتد، توجه ها به سمت شاخص آمریکا جلب می شود. فرآورده های آمریکا بسیار ارزان تر به نظر می رسد.

بر پایه این گزارش، زمانی که سخن از  فراورده های نفتی به میان می آید، آمریکا همیشه تولید کننده برتر است.

افزایش بهای نفت خام پس از آن رخ داد که اطلاعات منتشره از توسعه بخش صنعت آمریکا بر خلاف پیش بینی ها به سریعترین حد خود ظرف یک سال و نیم تا دو سال گذشته و بهبود نرخ بیکاری در این کشور خبر داد.

از سوی دیگر در کشور چین نیز شاخص ها نشان از رشد صنعتی این کشوردر ماه نوامبر به بیشترین حد خود در ١٨ ماه گذشته دارد و دلیل آن رشد مستمر تقاضای داخلی و خارجی عنوان شده است.

شاخص های مشابه نیز خبر از افزایش فعالیت های صنعتی در آلمان و بریتانیا می دهند که در رشد بهای نفت خام موثر بوده است.

این افزایش در آستانه صد و شصت و چهارمین نشست عادی کشورهای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) که قرار است روز چهارشنبه، ١٣ آذر در وین برگزار شود، رخ داد.

همزمان با ورود به وین، وزیر نفت عربستان سعودی در اظهاراتی گفت که نیازی به افزایش تولید نفت از سوی کشورهای اوپک نیست.

بعضی از پیش بینی ها نشان می دهد کشورهای اوپک که هم اکنون با رشد سریع عرضه نفت از سوی ایالات متحده آمریکا روبرو هستند شاید عرضه خود را کاهش داده تا قیمت نفت را بالا نگاه دارند.

این در حالی است که چندین کشور عضو اوپک به دلیل درگیری های داخلی و تحریم ها هم اکنون کمتر از توان خود تولید می کنند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد