پایانه های صادراتی ایران به استانداردهای بین المللی نزدیک می شود

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان اینکه تکنولوژی اختلاط نفت خام با هدف متنوع سازی سبد صادراتی در بیشتر پایانه های صادراتی نفت خام دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: در صورت بهره برداری از این تکنولوژی، پایانه های صادراتی کشورمان به استانداردهای بین المللی نزدیک تر می شود.

پیروز موسوی در مراسم امضای قرارداد طراحی و ساخت سیستم اختلاط نفت خام که روز گذشته (١٧ آذرماه) برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: شرکت پایانه های نفتی ایران به عنوان آخرین حلقه از زنجیره صادرات نفت خام فعالیت می کند و برای حفظ و توسعه صادرات، مشتری مداری و متنوع سازی سبد صادراتی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه پروژه پژوهشی طراحی و ساخت سیستم اختلاط نفت خام، منجر به بهینه سازی صادرات و افزایش ارزش افزوده می شود، ادامه داد: این تکنولوژی برای نخستین بار در کشور مورد استفاده قرار می گیرد و بهره برداری از آن، پایانه های صادراتی کشورمان را به استانداردهای بین المللی نزدیک تر می سازد.

موسوی با اشاره به امضای قرارداد این پروژه پژوهشی با پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: پژوهشگاه به عنوان بزرگترین مرکز تحقیقاتی کشور در حوزه انرژی فعالیت می کند و هم اکنون در سطح پروژه های عملیاتی نیز فعال است.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان اینکه در بسیاری از مواقع صیانت از منافع ملی ایجاب می کند پروژه ها را با تکیه بر توان داخلی پیش ببریم، تصریح کرد: در این زمینه، پژوهشگاه صنعت نفت که سابقه ای درخشان و تجاربی گرانبها در حوزه انرژی دارد، می تواند به عنوان بازویی توانمند، صنعت نفت را در پیشبرد پروژه ها یاری کند.

موسوی، حضور بیش از ٩٠ درصدی شرکت پایانه های نفتی ایران در صادرات خارگ، حضور ١٠٠ درصدی در صادرات میعانات گازی عسلویه و حضور فعال این شرکت در نکا را مورد اشاره قرار داد و گفت: ضرورت به روزآوری پروژه ها و همگام شدن با تغییرات تکنولوژی، اهمیت امضای این قرارداد پژوهشی را بیش از پیش آشکار می سازد.

 بر اساس این گزارش، افزایش قدرت بازاریابی، ایجاد ارزش افزوده به واسطه بهبود کیفیت نفت خام، دستیابی به تکنولوژی اختلاط پیوسته و همزمان نفت خام، افزایش قابلیت رقابتی صادرات نفت خام و مدیریت استفاده از منابع هیدروکربوری کشور از جمله مزایای طراحی این سیستم است؛ همچنین برخورداری از سناریوهای مختلف برای تولید نفت با توجه به منافع موجود، ساختن نفت خام با مشخصات ارایه شده توسط مشتریان، استفاده بهینه از منابع هیدروکربوری، کاهش زمان و هزینه اختلاط نفت خام و بهبود کیفیت نفت خام صادراتی از دیگر مزایای طراحی این سیستم به شمار می رود.

پیش از این، تفاهمنامه پروژه پژوهشی طراحی و ساخت سیستم پیوسته اختلاط نفت خام  در اردیبهشت ماه امسال و در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی منعقد شده بود و در مراسم روز گذشته، قرارداد این پروژه پژوهشی نیز به امضا رسید.  




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد