احداث موزه های نفت مراحل مطالعه و بررسی های فنی را می گذراند

به گزارش نفت دیلی، مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت از پی جویی مراحل مطالعه و بررسی های فنی طرح احداث موزه های نفت در کشور خبر داد.

اکبر نعمت الهی اظهار کرد: بر اساس ابلاغ وزیر نفت، احداث سه موزه نفت در مسجدسلیمان، آبادان و تهران در دستور قرار گرفته است.

وی افزود: در طراحی ایجاد این موزه ها از مشاوران و متخصصان مجرب داخلی و خارجی استفاده خواهد شد و تلاش می شود به  طرحها شتاب داده شود. 

نعمت الهی گفت: پس از انجام مرحله مطالعاتی و تهیه و تدوین طرحها، کارهای اجرایی و عملیاتی ایجاد موزه ها با استفاده از توانمندیهای پیمانکاران داخلی و همکاری پیمانکاران خارجی که در این زمینه تجربه دارند، آغاز  می شود.

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت با بیان این که کشور ما با داشتن  قدمت ١٠٦ سال در صنعت نفت، فاقد موزه مرتبط  با این صنعت است، گفت: این در حالی است که  کشورهای نفت خیز در دنیا و حتی برخی کشورهای غیر نفتی دارای موزه نفت هستند و ایجاد موزه های نفت در کشور با توجه به قدمت و جایگاه ایران در تامین انرژی جهان، اهمیت بالایی دارد.

وی درباره ایجاد پارک موزه نفت مسجدسلیمان به عنوان نخستین منطقه در ایران و خاورمیانه که نخستین چاه نفتی در آن به تولید رسید، توضیح داد: در زمینه ساخت این پارک موزه پیش از این اقداماتی صورت گرفته که تکمیل و بخشهایی نیز به آن افزوده می شود.

نعمت الهی اظهار کرد: پارک موزه مسجدسلیمان به مسائل تاریخی نفت می پردازد و با توجه به وجود ادوات، تاسیسات و تجهیزات، فعالیتهای صنعت نفت از آغاز کار در بیش از یکصد سال گذشته تاکنون ارائه می شود. 

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت گفت: به موزه آبادان با توجه به بخشهای مختلف آثار، در قالب سایت موزه نگاه  می شود و با اهتمام به حضور موثر نفت در دوران دفاع مقدس، بخشی از فضای موزه به نفت و دفاع مقدس اختصاص خواهد یافت.

وی افزود: در تهران بیشتر تلاش بر این است که موزه علمی پژوهشی نفت ایجاد کنیم تا با استفاده از فناوری های روز روند اکتشاف، استخراج (تولید)،  پالایش و مبادی مصرف به تصویر کشیده شود، همچنین ارائه آثار و اسناد تاریخی از بخشهای مهم این موزه است. 

نعمت الهی اظهار کرد: این موزه ها  فضایی مناسب برای آشنایی هنرجویان، دانشجویان، دانش پژوهان، محققان و علاقمندان با صنعت نفت فراهم می آورد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد