به گزارش نفت دیلی،مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران از انجام ٣٩٩ هزار و ٣٧٢ متر حفاری چاه های نفت و گاز در سال ١٣٩٢ توسط ناوگان این شرکت در مناطق خشکی و دریایی کشور خبر داد.
مهندس ناصر قلی پور گفت: این میزان حفاری نسبت به شاخص برنامه تعیین شده سال گذشته رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
وی افزود: در سال گذشته ١٨٥ حلقه چاه اکتشافی، توصیفی، توسعه ای و تعمیری از سوی این شرکت حفاری و تکمیل شد که از این تعداد ١١٣حلقه در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، ١٦ حلقه در حوزه شرکت نفت مناطق مرکزی، ١٢ حلقه در موقعیت شرکت نفت فلات قاره، ٤١ حلقه در قالب پروژه ها و ٣ حلقه برای مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران بوده است.
قلی پور اظهار کرد: با تلاش مستمر کارکنان سختکوش شرکت به ویژه در بخش های عملیاتی و پشتیبانی و با به کارگیری فناوری های نوین در سال ٩٢ حفاری ٤٠ حلقه چاه، ٤٦٤ روز جلوتر از برنامه پیش بینی شده تحقق یافت که از نظر اقتصادی بسیار قابل توجه است.
مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران در زمینه انجام خدمات تخصصی فنی و ویژه توضیح داد: در این مدت بیش از ٨ هزار عملیات فنی و یک هزار و ٧٠ مورد خدمات ویژه صورت گرفته که از جمله افزون بر ٣٩ هزار متر حفاری جهت دار بوده است.
وی با بیان این که هم اکنون شرکت ملی حفاری ٧٤ دستگاه حفاری خشکی و دریایی در اختیار دارد، افزود: تعمیرات اساسی دستگاه های حفاری خشکی ٦١ و ٧٥ و دستگاه حفاری شهید مدرس در سال ٩٢ در دستور کار شرکت قرار گرفت که دستگاه حفاری ٧٥ نصر ( نیمه برقی) پس از بازسازی و ارتقای کیفی در ردیف دستگاه های روز آمد فتح ( تمام برقی) قرار می گیرد و این درحالی است که دستگاه جدید ٩٢ فتح نیز در حال راه اندازی است.
قلی پور درباره عملیات جا به جایی دستگاه های حفاری خشکی نیز گفت: سال گذشته ١٥٥ مورد عملیات جا به جایی دکل های حفاری داشتیم که در دست کم ١٠ استان نفت خیز کشور انجام شد.
شرکت ملی حفاری ایران یکی از شرکت های بالادستی زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران است که حوزه ستادی آن در اهواز مستقر است و فعالیت های عملیاتی آن در بخش های حفر چاه های نفت و گاز و ارائه خدمات فنی و مهندسی به بیش از یک صد و ١٠ دستگاه حفاری در مناطق خشکی و دریایی ١٠ استان نفت خیز کشور تمرکز دارد.