به گزارش نفت دیلی ، رئيس ستاد حمل و نقل و سوخت كشور با اشاره به سهميه بنزين براي ايام نوروز گفت: دولت 540 ميليون ليتر بنزين براي تأمين سهميه بنزين نوروزي اختصاص داده است.
سردار رويانيان با اشاره به سهميه 60 ليتري بنزين براي ايام نوروز اعلام كرد: سهميه نوروزي از 25 اسفند در كارتهاي بنزين واريز ميشود.
وي در رابطه با اين اقدام گفت: با توجه به اينكه مسافراتهاي نوروزي از پيش از فروردين آغاز ميشود سهميه نوروزي نيز از 25 اسفند به كارتها واريز ميشود.
وي در ادامه افزود: سهميه فروردين نيز مشابه سهميه اسفند است و تقريبا ميتوان گفت كه در اسفند و فروردين 3 سهميه واريز شده به كارتها 180ليتر بوده است.
سردار رويانيان اظهار داشت: براي 60 ليتر سهميه نوروزي دولت 540 ميليون ليتر بنزين اختصاص داده است.
وي در ادامه بيان كرد: با توجه به 9 ميليون خودروي در نظر گرفته شده سهميه نوروزي نيز بر همين اساس توسط دولت اختصاص داده شده است.
رئيس ستاد حمل و نقل و سوخت كشور با اشاره به آمار كاهش مصرف بنزين گفت: مصرف بنزين 50 ميليون ليتر در روز است كه نسبت به گذشته يعني قبل از اجراي قانون كاهش داشته است.
وي همچنين با اشاره به وضعيت سهميهبندي بنزين در كشور ژاپن گفت: سهميهبندي بنزين در ژاپن روزانه 10 ليتر است اما در ايران اينطور نيست، در كارتهاي بنزين 500 ليتر در ماه 700 توماني وجود دارد.
سردار رويانيان همچنين درباره ذخيره بنزين كارتهاي سوخت نيز اظهار داشت: ذخيره بنزين 100 توماني و 400 توماني باقي ميماند و در كارتها از بين نميرود.
سردار رويانيان همچنين در رابطه با اينكه بعضي از مردم هنگام استفاده از كارتهاي سوخت با كاهش 2ليتري يا 3 ليتري بنزينشان مواجه شدهاند، گفت: مردم هنگام استفاده از كارتهاي سوخت با دقت عمل كنند و از زمان خارج كردن كارتها با كمي مكث عمل كرده و در نهايت از جايگاهدارها كمك بگيرند.
رئيس ستاد حمل و نقل و سوخت كشور گفت: طرح خصوصيسازي حمل و نقل عمومي در سال 90 به دولت ارائه ميشود.
سردار رويانيان اظهار داشت: اين طرح توسط ستاد مديريت سوخت كشور تهيه و پس از 6 ماه كار كارشناسي آماده شده و در سال 90 به دولت تقديم ميشود.
وي در رابطه با پذيرش اين طرح توسط دولت گفت: دولت ميتواند اين طرح را بپذيرد يا نپذيرد. در هر صورت اين امر توسط ستاد مديريت سوخت كشور انجام گرفته است.
سردار رويانيان در ادامه تأكيد كرد: اينكه دولت ميخواهد حمل و نقل را خصوصي كند اشتباه است و اين ستاد حمل و نقل و سوخت كشور است كه طرح خصوصيسازي حمل و نقل را در سال 90 به دولت ارائه ميكند.
وي در ادامه اظهار داشت: اين طرح در شرف پايان است و در سال 90 به دولت ارائه ميشود.
رئيس ستاد حمل و نقل و سوخت كشور بيان كرد: هنوز دولت هيچ تصميمي در رابطه با تغيير نحوه مديريت حمل و نقل در كشور نگرفته است بلكه برنامههايي را براي بهبود حمل و نقل در سال 90 در دستور كار خود قرار داده است.
سردار رويانيان در رابطه با جزئيات اين طرح اعلام كرد: اين طرح با هدف توانمندسازي حمل و نقل و به منظور اقتصادي كردن آن تهيه شده است.
وي در ادامه همچنين اظهار داشت: متناسبسازي عرضه و تقاضا در زمينه حمل و نقل در كشور همچنين جلب مشاركت سرمايههاي خصوصي در اين حوزه و در نهايت توسعه گسترده آن در سراسر كشور از ديگر اهدافي است كه در اين طرح دنبال ميشود.
رئيس ستاد حمل و نقل و سوخت كشور در ادامه اظهار داشت: بودجهاي كه دولت براي حمل و نقل اختصاص داده شده در حد توان آن بوده است.
سردار رويانيان همچنين در رابطه با تأمين اعتبارات در حوزه حمل و نقل كشور گفت: حداقل در حوزه حمل و نقل عمومي يعني در بخش تاكسيراني، اتوبوسراني، اعتبارات و كمكهاي دولتي نسبت به گذشته 2 برابر شده ضمن اينكه در بخش حمل و نقل ريلي نيز اعتبارات بيش از 5 برابر افزايش يافته است.
وي در ادامه گفت: در سال 90 علاوه بر 62 هزار ميليارد تومان بودجه عمومي براي مترو در كشور شهرداريها نيز به همين ميزان بايد بودجه اختصاص بدهند.
رئيس ستاد حمل و نقل و سوخت كشور در ادامه تأكيد كرد: در زمينه حمل و نقل حداكثر توان دولت گذاشته شده اما كافي نيست بنابراين نياز است تا روشهاي ابتكاري در پيش بگيريم و بتوانيم عقبماندگي حمل و نقل را نسبت به سرعت نياز مردم و ساير بخشها جبران كنيم.