شرکتهای پتروشیمی خصوصی شده را تنها نمی گذاریم

به گزارش نفت دیلی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی هرگز شرکتهای خصوصی شده را تنها نخواهد گذاشت و در کنار این شرکتها خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: امروز صنعت پتروشیمی ایران در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته و همکاری میان ارکان این صنعت می تواند دستاوردهای ارزشمندی را به همراه داشته باشد.

عباس شعری مقدم  با بیان این که اغلب شرکت های پتروشیمی به بخش خصوصی واگذار شده اند، گفت: نهادینه شدن فرهنگ تعامل و همکاری میان شرکت های پتروشیمی رشد و سودآوری را برای مجتمع های پتروشیمی به همراه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: افرایش همکاریها میان شرکت های پتروشیمی در تمام ابعاد ضروری است و می تواند رقابتها را تبدیل به رفاقت کند که پیامد آن شکوفایی صنعت پتروشیمی ایران خواهد بود.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی تصریح کرد: نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی فرصت مناسبی برای شرکتهای پتروشیمی است تا دستاوردهای خود را ارائه کرده و همکاری خود را سایر با بخشهای صنعت نفت گسترش دهند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی چندی پیش گفته بود: شرکتهای پتروشیمی باید توسعه را در اولویت فعالیتهای خود قرار دهند زیرا فعالیتهای توسعه ای، سودآوری فراوانی برای این شرکتها در آینده به همراه خواهد داشت.

وی با تاکید بر این که باید با اتحاد و همبستگی، نواقص خصوصی سازی در صنعت پتروشیمی و پیامدهای منفی احتمالی آن را برطرف کنیم، گفته بود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در این مسیر از تمامی شرکتهای واگذار شده حمایت کامل می کند و همچنان در کنار آنها خواهد بود.

شعری مقدم تصریح کرده بود: یکی از مشکلات شرکتهای پتروشیمی، بحث خرید خوراک از پالایشگاههاست که در این میان، پالایشگاهها می توانند با خرید سهام پتروشیمیها از ایجاد چالشهای انتقال خوراک جلوگیری کنند.

به گفته وی، تجربه خرید سهام پتروشیمی تبریز از سوی پالایشگاه تبریز، تجربه ای موفق به شمار می آید.

وی با بیان این که با همکاری سازمان بورس، صندوق پتروشیمی با هدف توسعه این صنعت و جذب سرمایه های جدید در حال تشکیل است، گفته بود: این صندوق می تواند با جذب سرمایه، مشکلات مالی  طرحهای در حال احداث این صنعت را تا حدود زیادی برطرف کند.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد