«سی ان جی» حجم واردات بنزین را کاهش داد

به گزارش نفت دیلی،  وارد شدن سی ان جی به سبد سوخت کشور، کمک بسیاری به کاهش واردات در سال های گذشته کرد.

معاون مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت در میزگردی با عنوان واردات بنزین در دانشگاه امیرکبیر  با تاکید بر اینکه هیچ کدام از مسئولان موافق واردات بنزین نیستند، گفت: نیاز کشور افزایش واردات بنزین را اجتناب ناپذیر کرده است.

حسین ضرابی با بیان اینکه امور بین الملل شرکت ملی نفت بر اساس نیاز اعلام شده از سوی شرکت ملی پخش اقدام به واردات بنزین می کند، تاکید کرد: واردات بر اساس استانداردهایی صورت می گیرد که شرکت ملی پخش آن را ارائه می دهد.

ضرابی همچنین تاکید کرد: محموله وارداتی هم از نظر کمیت و هم کیفیت مورد نظر بازرسی و سپس تخلیه می شود و در صورتی که با مشخصات اعلام شده، همخوانی نداشت آن محموله برگشت داده می شود.

وی با بیان اینکه هنوز تحریم ها به طور کامل برداشته نشده است، افزود: در این شرایط ممکن است برای واردات همچنان با سختی هایی روبرو باشیم، اما این دلیل نمی شود که به فکر نیاز و سلامتی ملت نبود.

معاون مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا خرید بنزین از مقصد مورد نظر صورت نمی گیرد و به صورت واسطه خریداری می شود یا نه، گفت: تمام کالاهای غربی در شرایط تحریم از واسطه خریداری می شود، ضمن اینکه بنزین تولیدی پالایشگاه نیز مشخص و مبدا آن نیز معلوم است.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد چگونگی کاهش واردات حدود ٣٠ میلیون لیتری بنزین به نزدیک صفر در سالهای تحریم، اظهار کرد: در زمان یاد شده وارد شدن سی ان جی به سبد سوخت کشور که اساس آن در سال های قبل گذاشته شده بود، کمک بسیاری به کاهش واردات بنزین کرد.

ضرابی در بخش دیگری از سخنان خود از مشکلات صنایع خودروسازی، حمل و نقل عمومی و ترافیک به عنوان عواملی موثر در ایجاد آلودگی هوا یاد کرد و گفت: صاحبان صنایع و شهرداری ها باید در زمینه آلودگی هوا پاسخگو باشند.

معاون مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت در عین حال از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور انتقاد کرد و گفت: از دانشگاه ها انتظار داریم روی طرح هایی مانند ساخت خودروهایی با مصرف استاندارد بنزین کار کنند.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد