جایگزینی گوگرد به جای قیر در تولید آسفالت به کاهش قیمت آسفالت منتهی شد

به گزارش نفت دیلی، امکان جایگزینی 30 درصدی گوگرد بجای قیر در تولید آسفالت فراهم و این طرح مورد استقبال وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است که با اجرایی شدن آن قیمت نهایی آسفالت کاهش می یابد.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: با توجه به فراز و فرود قیمت صادراتی گوگرد، فراهم کردن شرایطی که این محصول در داخل کشور تبدیل به ارزش افزوده شود، در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.

سعید پاک سرشت افزود: آسفالت گوگردی یکی از محصولاتی بود که در حال حاضر پروژه پژوهشی آن به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: تاکنون جلسات و نشست های گوناگونی با وزارت راه و شهرسازی در این باره برگزار شده و مصوبه ای نیز برای در اختیار قراردادن گوگرد رایگان بمنظور تولید آزمایشی آسفالت گوگردی دریافت شده است.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد: تولید آسفالت گوگردی برای استفاده در جاده های بین شهری کاربرد دارد.

وی به با اشاره به اینکه قیمت قیر مدتی روند افزایشی داشت، گفت: امکان جایگزینی 30 درصدی گوگرد بجای قیر فراهم شده و این طرح با استقبال وزارت راه و شهرسازی روبرو شده است.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران خاطرنشان کرد: با استفاده از این طرح برای تولید آسفالت، قیمت نهایی آسفالت کاهش می یابد.

اصلاح خاک‌های کشاورزی با استفاده از گوگرد بنتونیتی

پاک سرشت در خصوص پروژه ساخت و راه اندازی پایلوت تولیدی فرمولاسیون‏های گوگرد بنتونیتی گفت: این پروژه در واقع یکی دیگر از پروژه‏های تبدیل گوگرد به ارزش افزوده است.

به گفته وی، هدف از تولید آن ایجاد کاربردهای جدید برای گوگرد در صنعت گاز بوده و از آنجا که گوگرد یکی از محصولات جانبی پالایشگاه‏های گازی است و بخش عمده‏ ای از آن در حال حاضر به صورت خام صادر می شود این امکان وجود دارد که با فناوری‏های جدید، از گوگرد ارزش افزوده بیشتری تولید شود که یکی از مهم‏ترین آنها کاربرد آن در مصارف کشاورزی است.

وی ادامه داد: استفاده از گوگرد بنتونیتی برای اصلاح خاک های کشاورزی یکی از روشهای ایجاد ارزش افزوده بشمار می رد که در قالب طرح گسترده با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت در حال انجام است.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران گفت: پژوهشکده علوم و فناوری های شیمیایی پژوهشگاه صنعت نفت مسئولیت این پروژه را برعهده دارد و این پروژه در مراحل پایانی است و در چند روز آینده پایلوت آن راه اندازی می شود.

پاک‏ سرشت هدف از احداث این پایلوت را برطرف کردن مشکلات عملیاتی مرتبط با تولید گوگرد دانست و افزود: مقادیر تولید گوگرد روزبروز در حال افزایش است، بنابراین ضروری است به فکر ایجاد ارزش افزوده از این ماده و نیز کاهش مخاطرات زیست محیطی آن باشیم.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد