به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بر لزوم تلاش برای توسعه سرمایهگذاری در این منطقه تاکید کرد و گفت: جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی در این منطقه به عنوان اولویت در دستور کار است.
مهدی یوسفی با تاکید بر اینکه عمده برنامههای پیشبینی شده در این منطقه بر مبنای توسعه اقتصادی با محوریت جذب سرمایه است، گفت: برنامههای سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برای جذب سرمایه، روی صنایع پایین دست متمرکز شده، با این حال برای جذب سرمایه تنها به صنایع پایین دست اکتفا نمیشود و برنامههایی نیز برای جذب سرمایه در صنایع سنگین و نیمه سنگین پیش بینی شده است.
وی میزان ذخایر گاز موجود در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را از جمله مهمترین مزیتهای سرمایهگذاری دانست و اظهار کرد: این منطقه از لحاظ جغرافیایی در جای مناسبی قرار گرفته و به بازارهای جهانی و داخلی نزدیک است و امکان انتقال محصولات از این منطقه به بازارهای آسیای میانه نیز وجود دارد.
یوسفی گفت: از جمله اهداف بلندمدت مورد نظر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز میتوان به ساخت واحدهای پالایشگاهی مایعات گازی و صنایع پایین دستی پتروشیمی اشاره کرد.
به گفته مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جلوگیری از خامفروشی از مهمترین اهداف احداث واحدهای پالایشگاهی مایعات گازی و صنایع پایین دستی پتروشیمی است که تلاش داریم با جذب سرمایهگذاری خارجی صورت پذیرد.
یوسفی پیش از این وجود فرودگاه بینالمللی خلیج فارس و نیز مجتمع بندری پارس را با توان پهلودهی ٢٥ کشتی به صورت همزمان از دیگر ظرفیتهای منطقه برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی عنوان کرده بود.
وی راهاندازی پنجره واحد سرمایهگذاری در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را گام مهمی در کاهش فرآیند طولانی رسیدگی به درخواستهای سرمایهگذاری در منطقه دانست و یادآور شد: با راهاندازی این دفتر رسیدگی به درخواست سرمایهگذاران از ٣ ماه به ٣ روز کاهش پیدا خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس ادامه داد: در پنجره واحد سرمایهگذاری نمایندگان مدیریتهای مرتبط در امر رسیدگی به درخواستهای سرمایهگذاران و صدور مجوزهای لازم برای سرمایهگذاری حضور خواهند داشت که این امر علاوه بر تکریم سرمایهگذاران در کاهش بروکراسی در این زمینه نیز بسیار موثر خواهد بود.