تولید روزانه 104 میلیون متر مکعب گاز در پارس جنوبی

به گزارش نفت دیلی ، مدیر فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی از تولید روزانه 104 میلیون متر مکعب گاز در فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی خبر داد.

غلامرضا بهمن‌نیا در بازدید از بخش‌های مختلف فازهای 6 و 7 و 8 پارس جنوبی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال جهاد اقتصادی اظهار داشت: سال جهاد اقتصادی در پارس جنوبی باید مورد توجه جدی‌تری قرار بگیرد و با توجه به اینکه این منطقه قطب اقتصادی کشور است، به نظر می‌رسد باید تلاشی دسته‌جمعی برای رشد و توسعه انجام شود.

وی افزود: دولت نهم و دهم در تقویت پارس جنوبی تلاش گسترده‌ای داشته است و رئیس جمهور نیز تلاش ویژه‌ای در این راستا دارد.

مدیر پالایشگاه چهارم مجتمع گاز پارس جنوبی در ادامه به اهمیت و جایگاه پالایشگاه چهارم اشاره و خاطرنشان کرد: اهمیت و جایگاه فازهای 6 و 7 و 8 در حفظ و صیانت از تولید سایر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی و همچنین نقش حیاتی تولید و افزایش برداشت گاز از میدان مشترک با کشور قطر و پشتیبانی از تولید گاز شیرین در سایر پالایشگاه‌ها همچون فجر جم و بیدبلند در زمستان گذشته، جایگاه و اهمیتی انکارناپذیر را برای پالایشگاه چهارم رقم زده است.

بهمن‌نیا تصریح کرد: مسئولان پالایشگاه و همکاران در تولید پاک و حداکثری محصولات و حفظ امنیت و ایمنی کارکنان و تاسیسات، تلاش شبانه‌روزی داشته‌اند تا مردم مناطق سردسیر در زمستان بدون مشکل از گاز استفاده کنند.
وی اضافه کرد: سال 89 را با همت و کار مضاعف سپری کردیم و در سال جدید با سرلوحه قرار دادن ماموریت و چشم‌انداز مجتمع در افق 1404 و با همیاری، همدلی و پشتکار همه کارکنان متخصص و نمونه پالایشگاه در مسیر تعالی و سرآمدی حرکت می‌کنیم.

مدیر پالایشگاه چهارم از تولید روزانه 104 میلیون متر مکعب گاز در فازهای 6 و 7 و 8 خبر داد و افزود: فازهای 6 و 7 و 8 پارس جنوبی از مهم‌ترین فازهای پارس جنوبی است که تولید روزانه‌ 104 میلیون‌ متر‌مکعب‌ گاز ترش‌ و خشک‌ و تولید روزانه‌ 158 هزار بشکه‌ میعانات‌ گازی‌ از مهم‌ترین تولیدات این فازهاست.

بهمن‌نیا ابراز داشت: پالایشگاه چهارم گاز پارس جنوبی شامل دو بخش دریائی و خشکی است و در سه فاز با ظرفیت برداشت و فرآوری 110 میلیون متر مکعب طراحی شده است.

وی عنوان داشت: بخش دریایی پالایشگاه چهارم شامل سه سکوی مستقل سر چاهی است که هر سکو نیز شامل 10 چاه است که توسط سه خط لوله دریایی 32 اینچ به طول 105 کیلومتر ، گاز ترش و میعانات گازی و محلول گلایکول را به پالایشگاه ساحلی انتقال می‌دهند.

این مقام مسئول با اشاره به ویژگی‌های بخش خشکی گفت: تاسیسات بخش خشکی این پالایشگاه نیز شامل شش ردیف نم‌زدایی و تنظیم نقطه شبنم و سه واحد تثبیت میعانات گازی و سه واحد تولید پروپان و بوتان به همراه تاسیسات جانبی است.

بهمن‌نیا اظهار داشت: باید دست به دست هم بدهیم و با همه توان برای رشد بیشتر این پالایشگاه تلاش کنیم و هیچ موقعیتی را هدر دهیم.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد