تولید جایگزین سوخت فسیلی از یک نوع باکتری


به گزارش نفت دیلی ،دانشمندان انگلیسی و فندلاندی موفق شدند از باکتری یی کولای موجود در روده انسان سوخت تجدیدپذیر تولید کنند.

دانشمندان انگلیسی و فندلاندی با استفاده از باکتری ئی کولای موجود در روده انسان راهی برای تولید پروپان تجدید پذیر یافته اند و معتقدند که این یافته گامی برای تولید تجاری سوختی است که می تواند جایگزین ذخایر سوخت فسیلی باشد.

پاتریک جونز از بخش علوم حیاتی دانشگاه امپریال کالج لندن که در این تحقیق همکاری داشته است، گفت: اگرچه تاکنون تنها مقدار کمی از این سوخت تولید کرده ایم اما بلافاصله آماده استفاده در موتور است.

وی افزود در حالی که کار در مراحل اولیه است و پنج تا ١٠ سال طول می کشد تا تولید تجاری این محصول امکان پذیر شود اما یافته های گروه وی اثبات مفهوم راهی برای تولید سوخت تجدیدپذیر است که هم اکنون تنها از طریق ذخایر فسیلی در دسترس قرار دارد.

پروپان به دلیل داشتن مقدار کربن کمتر، در واقع سوخت پاکی به شمار می آید و تولید آن نیز به سبب داشتن بازار موجود در جهان مناسب است.

پروپان در شکل متداول بخش عمده ای از ال پی جی را تشکیل می دهد که برای تأمین سوخت انواع وسایل از خودرو گرفته تا سیستمهای گرمایشی و اجاقهای مناسب پیک نیک استفاده می شود. این سوخت هم اکنون به عنوان یک فرآورده نفتی در جریان فرآوری گاز طبیعی و پالایش بنزین تولید می شود اما هر دو محصول سوختهای فسیلی هستند که ممکمن است روزی به اتمام برسند. 

جونز در بیانیه ای درباره این مطالعه اعلام کرد: سوختهای فسیلی منابع محدودی هستند. ما باید راههای جدیدی برای تأمین تقاضای رو به رشد انرژی پیدا کنیم.

وی عنوان کرد که مهمترین چالش دانشمندان ساخت فرآیند کم هزینه و مقرون به صرفه است.

هم اکنون از جلبک برای ساخت سوخت زیستی استفاده می شود اما به دلیل این که برداشت و فرآوری آن نیازمند سرمایه و انرژی زیادی است این فرآیند صرفه تجاری ندارد.

جونز گفت: ما پروپان را انتخاب کردیم چون می توان آن را با انرژی کمی در فرآیند طبیعی جدا کرد و برای استفاده آسان با زیرساختهای موجود مطابقت دارد.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد