مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت اعلام کرد:
کاهش ٢٢,٥ میلیون تنی انتشار گازهای گلخانه ای با توسعه ناوگان حمل و نقل

به گزارش نفت دیلی، انتشار گازهای گلخانه ای با اجرای طرحهای توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل بیش از ٢٢ میلیون تن کاهش می یابد.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در این زمینه گفت: توسعه مترو در تهران از جمله فرصتهای پیش رو برای اصلاح الگوی مصرف سوخت با استفاده از ظرفیتهای بند "ق" تبصره ٢ بودجه است که برآوردها نشان می دهد این اقدام به کاهش ١٠,٢ میلیون تنی انتشار گازهای گلخانه ای در مدت زمان عمر مفید اجرای طرح می انجامد.

نصرت اله سیفی با بیان این مطلب افزود: همچنین توسعه مترو در کلانشهرها (به جز تهران) نیز کاهش ٥,٣ میلیون تنی انتشار گازهای گلخانه ای را در پی دارد.

وی به طرح جایگزینی ناوگان فرسوده تاکسی درون شهری کشور با ١٤٠ هزار تاکسی پایه گازسوز CNG (با پیمایش حداقل ٤٠٠ کیلومتر بدون بنزین) اشاره کرد و گفت: این جایگزینی به کاهش ١,٥ میلیون تنی انتشار گازهای گلخانه ای می انجامد.

سیفی ادامه داد: جایگزینی ناوگان فرسوده اتوبوس درون شهری با ١٧ هزار اتوبوس پایه گازسوز CNG، انتشار گازهای گلخانه ای را ٤,٥ میلیون تن و طرح توسعه موتورسیکلتهای برقی تهران نیز به تعداد ٤٠٠ هزار دستگاه، انتشار این گازها را بالغ بر یک میلیون تن در مدت زمان اجرای طرح کاهش می دهد.

بر پایه این گزارش، توسعه خطوط حمل و نقل عمومی درونشهری با اولویت ریلی، اجرای استانداردها و معیارهای مصرف سوخت تدوین شده در بخش صنعت حمل و نقل، از رده خارج کردن خودروهای فرسوده سبک و سنگین، توسعه ناوگان گازسوز و خودروهای سبک هیبریدی و دیزلی، توسعه موتورسیکلتهای برقی، توسعه خطوط حمل و نقل ریلی برون شهری، توسعه سیستمهای حمل و نقل هوشمند درون و برون شهری، فرهنگ سازی در حذف سفرهای زاید، استفاده از وسائل غیرموتوری و حمل و نقل عمومی، توسعه دولت الکترونیک برای کاهش تقاضای سفر، ایجاد زیرساخت برای پیاده روی و دوچرخه سواری، توسعه حمل و نقل دریایی بین بنادر و جزایر و اجرای کارآمد بازرسی و معاینه فنی وسائط نقلیه، بخشی از راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی در بخش حمل و نقل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت است.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد