به گزارش نفت دیلی، کاهش قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه (١٤ مهرماه) سبب تقویت بهای نفت شد اما نگرانی از ادامه کاهش بهای نفت همچنان پا بر جاست.
روند کاهشی قیمتهای جهانی نفت خام در پایان معاملات دیروز (دوشنبه ١٤ مهرماه) تا حدودی متوقف شد و به دلیل کاهش قیمت دلار، قیمتهای این ماده اندکی افزایش یافت.
ارزش دلار بیشترین مقدار سقوط خود را در یک روز از آغاز ژانویه ٢٠١٤ تا کنون تجربه کرد. این در حالیست که ارزش دلار در پایان روز جمعه (١١ مهرماه) به بالاترین سطح خود در چهار سال گذشته رسیده بود.
افزایش قیمت دلار سبب گرانتر شدن نفت برای خریدارانی می شود که با دیگر ارزها تجارت می کنند.
افزایش قیمت نفت در حالی بود که انتظار برای ادامه توقف تولید پالایشگاه سینت جان در ایروینگ کانادا با ظرفیت پالایش ٣٠٠ هزار بشکه در روز، قیمت بنزین را در نیویورک ١,٥ درصد بالا برد.
فیل فلین، تحلیلگر موسسه پرایس فیوچرز، می گوید: به نظر می رسد این خریدها بیشتر عصبی هستند، این اوضاع سبب تاثیر کوتاه مدت و بازگشت ما به عقب می شود، زمانی که بازار شاهد فروش بیش از حد بود ارتباط بسیار عالی بود، اما اوضاع کنونی پالایشگاه سینت جان بسبب خرید بیشتر شد.
قیمت نفت برنت برای تحویل در ماه نوامبر با ٤٨ سنت افزایش، در پایان معاملات روز دوشنبه به ٩٢ دلار و ٧٩ سنت رسید. این در حالی بود که بهای برنت در معاملات روز جمعه (١١ مهرماه) به ٩١ دلار و ٤٨ سنت برای هر بشکه رسیده بود که کمترین قیمت از ژوئن ٢٠١٢ به حساب می اید.
بهای نفت دبلیو تی آی آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز (١٤ مهرماه) ٦٠ سنت افزایش یافت و به ٩٠ دلار و ٣٤ سنت برای هر بشکه رسید.
با وجود افزایش اندک قیمت نفت، کارشناسان بر این باورند که عرضه بسیار زیاد نفت خام و همزمانی آن با کاهش تقاضای نفت تاثیر خود را بر قیمت نفت می گذارد.
اولیور اسلوپ، تحلیلگر موسسه پایگاه اینترنتی آی آی تریدر، گفت: عرضه به تاثیرگذاری خود بر روی بازارها ادامه می دهد اما تقاضا همگام با آن پیش نمی رود، تولیدکنندگان نفت مجبور هستند تولید خود را کاهش دهند.
روند تقاضای نفت در ادامه امسال نیز ضعیف باقی می ماند، موسسه مشاوره ای انرژی اسپکتز پیش بینی می کند که رشد تقاضا در ادامه سال ٢٠١٤ میلادی به یک میلیون بشکه در روز برسد که این مقدار از رشد عرضه نفت کمتر است.