افزایش فشار تولیدکنندگان آمریکایی برای لغو ممنوعیت صادرات نفت خام

به گزارش نفت دیلی، سخنگوی یک شرکت نفتی روز جمعه (دوم آبانماه) از اتحاد تولیدکنندگان نفت برای درخواست از دولت آمریکا برای تغییر در قانون ممنوعیت صادرات نفت خام خبر داد.

سخنگوی یک شرکت نفتی اعلام کرد که بیش از دوازده تولیدکننده نفت در زمینه درخواست از دولت فدرال آمریکا برای تغییر در قانون ممنوعیت چهل ساله صادرات نفت خام با یکدیگر همداستان شده اند، اقدامی که به گفته حامیان می تواند سبب ایجاد اشتغال و تداوم رونق تولید انرژی شود.

اتحاد تولیدکنندگان برای صادرات نفت خام آمریکا (پِیس) نخستین گروه واسطه ای است که برای ایجاد تغییر در ممنوعیت تجارت تشکیل شده است، ممنوعیتی که در دهه ١٩٧٠ و پس از تحریم نفت اعراب و به دلیل نگرانی از کمبود نفت در داخل آمریکا به وسیله کنگره این کشور تصویب شد.

با رونق تولید نفت در آمریکا در ٦ سال اخیر و افزایش نفت خام، درخواستها از دولت اوباما و کنگره برای کاهش ممنوعیت صادرات افزایش یافته است.

واسطه یکی از تولیدکنندگان نفتی که نخواست نامش فاش شود، گفت: پایان این بازی لغو قانونی ممنوعیت صادرات است.

وی تصریح کرد که نتیجه این اتحاد وقتی راضی کننده است که دولت اوباما سال آینده برای کاهش ممنوعیت صادرات اقدام کند. اما اتحاد تولیدکنندگان برای صادرات نفت خام آمریکا برای اطمینان از تصویب قانونی برای تغییر ممنوعیت صادرات اعمال فشار می کند.

دارن بیودو، سخنگوی شرکت کونوکوفیلیپس که یکی از اعضای این گروه است، گفت: این گروه که متشکل از ١٤ تولیدکننده است به منظور ایجاد اقدامی حمایتی برای کمک به لغو ممنوعیت قدیمی صادرات نفت خام تشکیل شده است.

وی افزود: توانایی صادرات نفت عامل حیاتی در رشد اقتصادی، امنیت ملی، اشتغالزایی و تقویت موقعیت رقابتی ما در بازارهای جهانی به شمار می رود.

دفتر پاسخگویی دولت آمریکا این هفته با انتشار گزارشی اعلام کرد که در صورت لغو ممنوعیت صادرات، مصرف کنندگان داخلی می توانند پول بیشتری را برای بنزین ذخیره کنند چون این اقدام نفت بیشتری را برای بازارهای جهانی یعنی جایی که قیمت سوخت تعیین می شود، فراهم می کند. این گزارش آخرین مورد از گزارشهایی است که نتیجه گیری مشابهی کرده است.

این گروه با مخالفتهایی از سوی گروه متشکل از چهار پالایشگاه نفتی موسوم به اتحاد مصرف کنندگان و پالایشگاهها برای انرژی داخلی (کرود) مواجه می شود که خواستار تداوم ممنوعیت صادرات هستند و معتقدند صادرات هزینه های فرآوری نفت را افزایش می دهد.

انتظار می رود که بزودی با تداوم رونق حفاری، آمریکا بتواند با پیشی گرفتن از عربستان سعودی و روسیه به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان بدل شود. رونق حفاری همچنین سبب افزایش عرضه نفت خام سبک در قطب پالایشگاهی خلیج مکزیک شده است.

تولیدکنندگان نفت می گویند که عرضه بیش از حد نفت با تحت فشار قرار دادن قیمتهای نفت، بزودی سبب کاهش حفاری برای انرژی می شود. از سوی دیگر، برخی پالایشگران اعلام می کنند که در حال تغییر پالایشگاههای خود هستند تا بزودی بتوانند مقدار بیشتری نفت خام فرآوری کنند.

هم دولت اوباما و هم کنگره می توانند برای تغییر ممنوعیت صادرات اقدام کنند اما امسال اقدامی جزئی صورت گرفته است.

وزارت بازرگانی آمریکا اوایل سال جاری به دو شرکت مجوز صادرات میعانات گازی فرآوری شده را اعطا کرد که نوعی نفت خام سبک به شمار می رود اما از آن زمان تاکنون اقدام برای دهها درخواست صادراتی این محصول به تأخیر افتاده است.

اتحاد تولیدکنندگان برای صادرات نفت خام از شرکتهای آنادارکو پترولیوم، چساپیک انرژی، کنکو ریسورسز، کانتیننتال ریسورسز، دوون انرژی، انکانا اویل اند گس، ئی او جی ریسورسز، هس، لاردو پترولیوم، ماراتون اویل، نوبل انرژی، آکسیدنتال پترولیوم و پایونیر نچرال ریسورسز تشکیل شده است.

همچنین آلون یو اس ای انرژی، پی بی اف انرژی، دلتا ایرلاینز و فیلادلفیا انرژی سرویسز چهار شرکت عضو اتحاد مصرف کنندگان و پالایشگاهها برای صادرات نفت خام هستند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد