کمک رشد تولید نفت آمریکا به کاهش واردات پالایشگاههای خلیج مکزیک

به گزارش نفت دیلی، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز گذشته در گزارشی اعلام کرد که افزایش تولید نفت خام این کشور سبب کاهش واردات پالایشگاههای خلیج مکزیک شده است.

به افزایش تولید نفت خام سخت سبک این کشور در سالهای اخیر سبب کاهش واردات این محصول از سوی پالایشگاهها شده است.

به گفته این موسسه، چند نوع از نفت خام تولیدی نسبت به دیگر انواع آن تأثیر بیشتری داشته است. به عنوان مثال، افزایش دسترسی اقتصادی به نفت خام سخت سبک در واقع سبب توقف واردات نفت سبک از سوی پالایشگاههای ساحل خلیج مکزیک آمریکا شده است.

به دلیل افزایش تولید از حوزه‌های ایگل فورد، باکن و پرمیان، واردات نفت خام متوسط پالایشگاههای واقع در سواحل خلیج مکزیک سال گذشته کاهش یافت.

یکی از ویژگیهای اصلی نفت خام چگالی آن‌ است که به وسیله مقیاس سنگینی موسسه نفت آمریکا (ای‌پی‌آی) اندازه‌گیری می‌شود. مایعات با چگالی کمتر، از درجه ای‌پی‌آی بالاتری برخوردارند. نفت خامهایی که درجه سنگینی آنها ٣٥ یا بالاتر باشد، نفت خام سبک هستند. نفت خامهای با درجه سنگینی ٢٧ تا ٣٤، نفت خام متوسط و نفت خامهای دارای درجه سنگینی کمتر از ٢٧، نفت خام سنگین به شمار می‌روند.

براساس این گزارش، واردات نفت خام متوسط پالایشگاههای آمریکا در سواحل خلیج مکزیک از سه ماه نخست سال ٢٠١٤ تا سه ماه نخست سال ٢٠١٥ میلادی ٤٥ درصد کاهش یافته و از ١,٥ میلیون بشکه در روز به ٨٠٠ هزار بشکه در روز رسیده است.

از سویی دیگر، واردات نفت خام سنگین این پالایشگاهها در مدت یادشده ٤٠٠ هزار بشکه در روز معادل ٢٢ درصد افزایش داشته است.

برهمین اساس، بهبود سود پالایشگاهی حاصل از افزایش فرآورش نفت خام سنگین سبب افزایش سه درصدی ظرفیت ناخالص واحد جداسازی اتمسفریک پالایشگاههای سواحل خلیج مکزیک (در این مدت) از هشت میلیون بشکه به ٨,٢ میلیون بشکه در روز شده است.

بنابر این گزارش، تقریبا کل واردات نفت خام متوسط این منطقه از کشورهای خارومیانه صورت می‌گیرد. واردات نفت خام متوسط پالایشگاههای خلیج مکزیک از عربستان سعودی در سه ماه نخست سال ٢٠١٥ میلادی با ٥٢ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه پارسال به ٤٠٠ هزار بشکه در روز رسید. پالایشگاههای این منطقه در سه ماه نخست سال ٢٠١٤ میلادی روزانه ٩٠٠ هزار بشکه نفت خام متوسط از این کشور وارد می‌کردند.

در همین حال، واردات روزانه نفت خام متوسط پالایشگاههای خلیج مکزیک آمریکا از کویت در مدت یادشده با افت ٤٦ درصدی همراه بود و از ٤٠٠ هزار بشکه در سه ماه نخست سال ٢٠١٤ میلادی به ٢٠٠ هزار بشکه در مدت مشابه سال جاری رسید.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد