نیمی از مبتلایان به دیابت از ابتلای خود بی‌اطلاعند

«جم اوزنج» روز جمعه در دومین همایش بین المللی «دیابت و میزان شیوع آن در ایران» در تهران با بیان این مطلب افزود: طبق تحقیقات صورت گرفته از 400 میلیون نفر مبتلا به دیابت در جهان حدود 80 درصد (چهار نفر از هر پنج نفر) از اقشار متوسط و محروم کشورها هستند.
 
مدیرعامل شرکت «نوونوردیسک پارس» با بیان اینکه در منطقه شمال افریقا و خاورمیانه هم اکنون 35 میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند، تصریح کرد: طبق بررسی‌های انجام شده حدود نیمی از افراد دیابتی در این منطقه از بیماری خود‌، آگاهی نداشتند.
 
اوزنج بر لزوم افزایش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در زمینه راه‌های جلوگیری از ابتلا به دیابت تاکید کرد و گفت: شواهد نشان می‌دهد که با وجود تلاش‌های صورت گرفته، تنها نیمی از بیماری‌ها تشخیص داده می‌شوند و نیمی از افراد مبتلا به دیابت درمان می‌شوند، ضمن اینکه تنها 13درصد از کل دیابتی به سطح ایده آل یعنی سطح مطلوب زندگی دست می‌یابند.
 
وی اظهار کرد: در نوونوردیسک پارس یک جنبش برای آگاهی بیماران دیابتی ایجاد شده که از جمله آنها برگزاری سمپوزیوم و کلاس‌های آموزشی حتی در مدارس و مساجد برای عموم است، تا افراد دیابتی با موارد مختلفی همچون فشار خون، رژیم غذایی آشنا شده و همچنین با چگونگی کنترل بیماری با ورزش آشنا شوند.
 
اوزنج ادامه داد: تعداد دوره‌های آموزشی توسط این شرکت در ایران طی سال‌های اخیر افزایش یافته و در سال 2014 برای بیش از 80 هزار نفر دوره‌های آموزشی بویژه در اماکن عمومی برگزار شده که این دوره‌ها در سال 2015 افزایش خواهد یافت.
 
وی همچنین به آموزش دانشجویان و پرستاران نیز اشاره کرد و گفت: پرستاران بهترین حامیان افراد بیمار هستند و لذا این شرکت از طریق برگزاری کلاس‌ها و تورهای آموزشی 88 هزار پرستار را در نقاط مختلف ایران آموزش داده و آمادگی داریم تا این دوره‌ها افزایش یابد.
 
اوزنج افزود: افزایش آگاهی بوسیله راه‌اندازی اتوبوس دیابت را از سال 2010 شروع کردیم و موفق شدیم هزاران نفر را در تهران و تبریز تحت آزمایش‌های قند خون و غربالگری قرار دهیم و تاکنون بیش از 55 هزار نفر از مردم بوسیله کادر پزشکی مستقر در اتوبوس دیابت با این بیماری آشنا شده‌اند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد