ایران صادرات نفت خود را به چین افزایش می دهد

به گزارش نفت دیلی، صادرات نفت خام ایران به چین در ماه اکتبر نسبت به مدت مشابه پارسال به میزان زیادی افزایش یافته است.

صادرات گاز ایران به چین در ماه اکتبر نسبت به مدت مشابه پارسال ٣٦ درصد افزایش یافته و به مقدار روزانه ٣٤٠ هزار و ٢٧ بشکه رسیده است.

اداره گمرک چین اعلام کرد: واردات نفت خام چین از ایران، که یکی از عرضه کنندگان بزرگ این محصول است، در ماه اکتبر نسبت به پارسال، به شکل چشمگیری افزایش یافته است.

واردات نفت خام از ایران به این کشور در ماه گذشته ٣٥,٥ درصد افزایش یافته و به میزان ١.٤٤ میلیون تن یا ٣٤٠ هزارو ٢٧ بشکه در روز رسیده است.

در ماه گذشته، ایران در مقام ششمین صادر کننده بزرگ نفت خام به چین باقی مانده است و در مجموع ٦ درصد از نفت این کشور را تامین می کند.

واردات چین از عراق ٢٤,٣ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال رشد داشته و به ٢٣.٥ میلیون تن رسیده است، در حالیکه واردات نفت خام ایران به این کشور ٣٣.٤ درصد رشد داشته و به ٢٢.٧٧ میلیون تن رسیده است.

چین امسال نفت خام کمتری را از عربستان سعودی و آنگولا  وارد کرده است

این مقدار نسبت به سال گذشته ١٨ درصد افزایش یافته و به سطح واردات روزانه ٥,٧ میلیون بشکه، رسیده است.

صادرات نفت عربستان به چین در سال گذشته با ٠,٧ درصد کاهش به ٤.٥٦ میلیون تن رسیده است، همچنین صادرات نفت آنگولا نیز با ٥.٦ درصد افت،مقدار   ٣.٠٤ میلیون تن را ثبت کرده ست.

از سوی دیگر، واردات نفت خام چین از عراق در ماه اکتبر ٤٥,١ درصد افزایش سالیانه داشته و به ١.٩٦ میلیون تن رسیده است، اگر چه این مقدار از ماه سپتامبر تا کنون ٢٥ درصد کاهش یافته است.

واردات این کشور از عمان نیز ٧,٦ درصد رشد داشته و به ٢.٣٨ میلیون تن رسیده، درحالیکه مقدار واردات نفت از عربستان ٤٢.١ درصد افزایش داشته و به یک میلیون تن رسیده است.

در مجموع، خاور میانه ٥٢,٢ درصد از نیاز چین به نفت را تامین می کند که در بازه زمانی ژانویه تا اکتبر پارسال ٥١.٥ درصد رشد داشته است.

سهم واردات نفت خام از آفریقا از ٢٣,٢ درصد به ٢٢ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال دچار افت شده است.

آمریکای لاتین نیز ١٠,٩ درصد از مجموع نفت خام چین را وارد می کند که این مقدار در سال گذشته ٩.٤ درصد بوده است.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد