به گزارش نفت دیلی ، مدير برنامهريزي شركت ملي صنايع پتروشيمي گفت:دستيابي به اهداف سند چشم انداز در صنعت پتروشيمي تنها با توسعه زنجيره ارزش محقق مي شود.
رمضان اولادي در يك نشست خبري كه صبح امروز در شركت ملي صنايع پتروشيمي برگزار شد گفت: صنعت پتروشيمي در همه كشورهايي كه دارنده منابع هيدروكربوري هستند پيشرو اقتصاد آن كشور است.
وي ادامه داد: در ايران نيز به دليل وفور اين منابع و همچنين موقعيت سوقالجيشي ايران كه از جنوب به آبهاي آزاد متصل است و همچنين نيروي انساني ماهر ميتواند اين صنعت را بيش از پيش توسعه دهد.
مدير برنامهريزي شركت ملي صنايع پتروشيمي خاطرنشان كرد: هنگامي كه تمام اين جوانب را كنار هم مشاهده كنيم ميبينيم كه اين موارد موجب ميشود تا بتوانيم صنعت پتروشيمي را در ايران رشد دهيم.
وي با اشاره به سند چشمانداز 20 ساله كشور كه در صنعت پتروشيمي نيز به آن توجه شده است بايد از نظر ارزش در توليدات پتروشيمي به مقام اول در منطقه دست يابيم كه اين امر محقق نميشود مگر با زنجيره ارزش در اين صنعت. به همين دليل برنامه 20 سالهاي كه در گذشته تدوين كرده بوديم دوباره بازنگري كرده و تلاش ميكنيم در تكميل زنجيره ارزش نتايج خوبي را داشته باشيم.
اولادي با اشاره به برگزاري همايش دو روزهاي كه در پايان ارديبهشتماه سال جاري برگزار ميشود گفت: محورهاي اين همايش عبارتند از: فناوريهاي جديد صنعت پتروشيمي در بالادستي و پاييندستي، چشمانداز توليد و تقاضاي پتروشيمي، فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت پتروشيمي، آسيبهاي زيست محيطي، تامين مواد اوليه و خوراك، آينده پتروشيمي در ايران و خاورميانه است.
وي ادامه داد:از ديگر محورهاي اين همايش ميتوان به بحران اقتصادي جهاني و روند عرضه و تقاضاي محصولات پتروشيمي، زنجيره ارزش در صنعت پتروشيمي، و ايده يكپارچهسازي پتروشيمي و پالايشگاهها و همچنين كاهش قيمت تمام شده و ارتقاي كيفيت محصولات پتروشيمي نام برد.
وي در ادامه با اشاره به حضور 25 شركت خارجي و 260 شركت داخلي در اين همايش گفت: در اين همايش دو روزه 43 كشور خارجي، شامل آلمان، فرانسه، ايتاليا، هلند، يونان، ژاپن، سوئيس و انگليس و چند كشور ديگر حضور پيدا ميكنند.