خلیج مکزیک چهار سال پس از نشت نفت

به گزارش نفت دیلی، چهار سال پس از نشت نفت در خلیج مکزیک در سال ٢٠١٠ میلادی، فعالیتهای نفت و گاز فراساحلی نزدیک سواحل لویئیزیانا به طور کامل به حالت قبل بازگشته است.

بر اساس آمارهای شرکت خدمات نفتی بیکر هیوز، ٤٣ دکل حفاری در روز ١٩ دسامبر (٢٨ آذر ماه) در خلیج مکزیک فعال بودند که این تعداد در مقایسه با ٢٩ دکل فعال در ماه آوریل سال ٢٠١٠ میلادی یعنی پیش از نشت نفت در این منطقه افزایش یافته است.

بسیاری از فعالیتها در آبهای عمیق خلیج مکزیک متمرکز است، جایی که شرکتهای نفت و گاز با طرحهای پیچیده و پرهزینه، ذخایر بزرگ نفتی را هدف قرار داده اند.

شورون، شل، بریتیش پترولیوم و استات اویل در میان شرکتهای بزرگ نفت و گازی بودند که در سال ٢٠١٤ میلادی سرمایه گذاری هنگفت خود را در خلیج مکزیک اعلام کردند.

شورون پس از ٧,٥ میلیارد دلار سرمایه گذاری و بیش از یک دهه آماده سازی، اوایل ماه دسامبر تولید نفت و گاز را در میدانهای جک و سنت مالو آغاز کرد. پیش بینی می شود که این دو میدان در ٣٠ سال آینده بیش از ٥٠٠ میلیون بشکه معادل نفت تولید کنند که این پروژه را به یکی از بزرگترین طرحها در خلیج مکزیک تبدیل می کند.

شرکت انگلیسی-هلندی شل نیز در ماه فوریه تولید از سکوی اولیمپوس را آغاز کرد، اقدامی که در نهایت تولید این شرکت از میدان مارس را حدود ١٠٠ هزار بشکه معادل نفت در روز افزایش می دهد.

بریتیش پترولیوم که در سکوی اولیمپوس سهم دارد، اعلام کرد که در نظر دارد در دهه آینده سالانه چهار میلیارد دلار در خلیج مکزیک سرمایه گذاری کند که این سرمایه گذاری در چهار سکو از بزرگترین سکوهای تولیدی این شرکت متمرکز می شود.

شورون به همراه استات اویل نروژ و هس اجرای طرح توسعه میدان استامپید در نیو اورلئان را بر عهده دارند. این شرکتها در ماه اکتبر ٦ میلیارد دلار سرمایه گذاری در این طرح را تأیید کردند.

بر اساس این گزارش، تنها شرکتهای بزرگ نفتی نبودند که در این منطقه سرمایه گذاری کردند. شرکت ال ال او جی اکسپلوریشن در ماه سپتامبر شناور تولیدی دلتا هاوس را نصب و راه اندازی کرد که بخشی از پروژه دو میلیارد دلاری این شرکت به شمار می آید. انتظار می رود که تولید از این طرح اوایل سال ٢٠١٥ آغاز شود.

بهای هر بشکه نفت خام دابلیو تی آی آمریکا در ٢٠ ژوئن (٣٠ خرداد ماه) به ١٠٧ دلار و ٩٥ سنت رسید اما پس از آن قیمتها ٥٠ درصد کاهش یافت و این امر سبب بالا رفتن نگرانیها درباره کاهش گسترده فعالیتهای نفت و گاز آمریکا شد.

تحلیلگران پیش بینی می کنند که فعالیتها در بخش فراساحلی خلیج مکزیک دست کم تا حدی از نوسانات کوتاه مدت قیمتهای نفت در امان می ماند. پروژه های واقع در آبهای عمیق سرمایه گذاریهای بلند مدت تری خواهند بود.

بنا بر این گزارش، بسیاری از سرمایه گذاران برای کاهش هزینه ها در زمینه حفاریهای فراساحلی، شرکتهای بزرگ نفت و گاز را تحت فشار قرار داده اند.

افت بهای نفت بر شرکتهای ارائه دهنده خدمات نیز تأثیر می گذارد. با تمایل مشتریان به اجاره دکلهای حفاری ارزانتر، ارزش سهام شرکتهای ترانس اوشن و سی دریل، مجریان دکلهای حفاری، اوایل سال جاری کاهش یافت. هزینه اجاره دکلهای حفاری می تواند ٥٠٠ هزار دلار در روز باشد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد