به گزارش نفت دیلی، مدیر برنامه ریزی شرکت مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به افت طبیعی تولید نفت از مخازن نفتی کشور گفت: هم اکنون بیش از ٥٦٠ طرح در حوزه نگهداشت تولید در این شرکت در حال اجراست.
غلامحسین بابادی صبح امروز دوشنبه (٢٢ دیماه) در نشست آموزشی خبرنگاران با اشاره به افت طبیعی تولید از مخازن نفتی تحت مدیریت این شرکت که اکنون به سالانه ٢٠٠ هزار بشکه نیز رسیده است، گفت: برای جبران این کاهش تولید طبیعی در سال ١٨٠ حلقه چاه توسعه ای و تعمیری در میدانهای نفتی این شرکت حفاری می شود.
مدیر برنامه ریزی شرکت مناطق نفتخیز جنوب با تاکید بر این که بودجه شرکتهای تولید کننده نفت در ایران و جهان به صورت شناور بسته می شود، اظهار داشت: اواخر ماه جاری کارشناسان شرکت مناطق نفتخیز جنوبی برای شرکت در جلسه بودجه معاونت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت برای تعیین بودجه لازم شرکت می کنند.
وی در باره آخرین وضع حفاری میدان مشترک نفتی آزادگان افزود: هم اکنون ١٠ دکل حفاری در این میدان در حال فعالیت هستند که نیمی از این دکلها متعلق به شرکت مناطق نفتخیز جنوب است.
بابادی با تشریح نحوه همکاری شرکت مناطق نفتخیز جنوب با شرکتهای ملی حفاری و مهندسی توسعه نفت در میدان مشترک آزادگان، گفت: هم اکنون موافقت نامه همکاری برای حضور دکلهای حفاری شرکت مناطق نفتخیز جنوب در این میدان با شرکت مهندسی و توسعه نفت و ملی حفاری در حال تهیه بوده است و هفته آینده در مراسمی به امضا دو طرف می رسد.
مدیر برنامه ریزی شرکت مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به برنامه وزارت نفت برای فروش گازهای همراه نفت در قالب برگزاری یک مناقصه گفت: هم اکنون شرکتهای پیمانکار خواهان گازهای همراه در حال بازدید از مناطق عملیاتی این شرکت و مشعلهای موجود گازهای همراه نفت هستند؛ بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته با سرمایه گذاری بخش خصوصی گازهای همراه نفت به برق تبدیل می شود.
بابادی گفت: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته امسال تاکنون نسبت به سالهای گذشته گاز بیشتری برای مصرف داخلی به شرکت ملی گاز ایران تحویل داده شده است.
وی گفت: در صورت مناسب بودن قیمت برق تولید شده از گازهای همراه نفت خام از سوی بخش خصوصی شرکت مناطق نفتخیز جنوب داوطلب خرید این برق است.
بابادی با اشاره به اجرای بیش از ٧١٥ پروژه در شرکت مناطق نفتخیز جنوب، گفت: از این تعداد پروژه بیش از ٥٦٠ پروژه در حوزه نگهداشت تولید و ١٥٥ پروژه در حوزه پشتیبانی از تولید است.
بابادی اجرای ٤٠ فقره پروژه محیط زیست با ارزش ١٧ هزار و ٣٢٥ میلیارد ریال، ٢٢ فقره طرح جمع آوری گازهای همراه نفت به ارزش هفت هزار و ٨٦٠ میلیارد ریال، ١٧ فقره طرح تزریق گاز به ارزش ١٧ هزار و ٦٣٧ میلیارد ریال و ٣٧ فقره طرح نمکزدایی با ارزش ١٢ هزار و ٩١٨ میلیارد ریال را از مهمترین پروژه های در حال اجرا در شرکت مناطق نفتخیز جنوب اعلام کرد.
وی با بیان این که همچنان پیمانکار چینی به دلیل بروز مشکل در پمپهای درون چاهی در میدان نفتی مسجد سلیمان در حال فعالیت است، گفت: با پایان تعمیرات تاسیسات موجود چاه های این میدان به مدار تولید می آیند.
مدیر برنامه ریزی شرکت مناطق نفتخیز جنوب مدیریت یکپارچه منابع نفتی و حفظ و بهبود کیفیت نفت تولیدی، احداث واحدهای نمک زدایی و استحصال حداکثری میعانات گازی و تامین اتان مورد نیاز واحدهای پتروشیمی را از مهمترین راهبردهای شرکت مناطق نفتخیز جنوب دانست.
شرکت مناطق نفتخیز جنوب توسعه و راهبری ٤١ میدان نفتی کشور را برعهده دارد؛ این شرکت ظرفیت تولید روزانه سه میلیون بشکه نفت، ١٠٧ میلیون متر مکعب گاز غنی، ١٦٨ هزار بشکه مایعات گازی و ظرفیت تزریق ١٤٨ میلیون متر مکعب را داراست.