برای نخستین بار در کشور
نصب تجهیزات مقابله با آلودگی دریایی در بنادر پتروشیمی

به گزارش نفت دیلی ، مدیرعامل شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی از نصب تجهیزات مقابله با آلودگی دریایی در بنادر ماهشهر و عسلویه این شرکت خبر داد و گفت: این تجهیزات برای نخستین بار در کشور با هدف جلوگیری از انتشار آلودگی در دریا نصب می‌شود.

محمدشریف شهریاری تاکید کرد: از آنجا که انتشار آلاینده‌ها در دریا علاوه‌بر پیامدهای نامناسب زیست‌محیطی، ابعاد گسترده بین‌المللی نیز پیدا می‌کند، یکی از اهداف و ارزش‌های سازمانی پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی را کنترل آلاینده‌ها و جلوگیری از ورود پساب مجتمع‌ها به دریا قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: علاوه‌بر تمام اقدام های انجام شده، در سال گذشته، تعدادی از کارکنان شرکت را برای حضور در کمیته ایمنی دریایی به لندن اعزام کردیم تا جدیدترین مباحث مربوط به حفظ محیط زیست را فرابگیرند.

مدیرعامل شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی راه‌اندازی اسکله شماره دو مایعات ماهشهر را یکی از برنامه‌های شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در سال‌جاری اعلام کرد و افزود: هم‌اکنون سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به عنوان کارفرما در حال اتمام مراحل نصب این اسکله است و باتوجه به پیشرفت خوب آن پیش‌بینی می‌کنیم این اسکله تا پایان سال به پایانه‌ها و مخازن (به عنوان بهره‌بردار) تحویل داده شود.

وی با بیان این که اسکله شماره دو مایعات ماهشهر ظرفیت تخلیه و بارگیری 2 میلیون تن از محصولات پتروشیمی را دارد، یادآورشد: با توجه به زیرساخت‌ها و امکانات مطلوبی که در کنار این اسکله وجود دارد، می‌توانیم ظرفیت آن را بیش از این میزان ارتقا بدهیم.

شهریاری بهسازی و استانداردسازی برخی از اسکله‌های قدیمی ماهشهر را از دیگر برنامه‌های در دست اجرای این شرکت در سال‌جاری برشمرد و تصریح کرد: برخی اسکله‌های موجود در ماهشهر به دلیل قدمت بسیار، دچار فرسودگی هستند؛ از این‌رو برنامه‌ریزی شده است تمام تجهیزات و امکانات این اسکله‌ها به روز و استاندارد شود.

مدیرعامل شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اشاره به ساخت 7 پست اسکله در منطقه ماهشهر گفت: مجموع ظرفیت این اسکله‌ها برابر 15 میلیون تن در سال است که امکان تخلیه و بارگیری نزدیک به 40 نوع محصول و فرآورده شرکت‌های پتروشیمی این منطقه را دارد.

مدیرعامل شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی درباره وضعیت بندر پارس عسلویه و اسکله‌های آن نیز اظهار داشت: در عسلویه امکان تخلیه و بارگیری 35 میلیون تن محصول پتروشیمی با تنوعی افزون ‌بر 20 نوع محصول از مایعات گازی تا محصولات شیمیایی، پلیمری و مواد فله جامد مانند اوره وجود دارد.

شهریاری سرعت بارگیری بالای محصولات در بندر پارس را یکی از بزرگ ترین مزیت‌های این بندر اعلام کرد و افزود: برای کاهش زمان اشغال اسکله‌هاست، بارگیری محصولات در هر کشتی گاهی به 2 هزار و 250 تن در ساعت می‌رسد.

به گفته او وجود پایانه کانتینری پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی که در سطح وزارت نفت منحصر به فرد است نیز، یکی دیگر از مزیت‌های بندر پارس است.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد