سکوی امیرکبیر و دو گزینه تولید زودهنگام از سردار جنگل یا اکتشاف در بلوک تازه

به گزارش نفت دیلی، سکوی نیمه شناور ایران امیرکبیر پس از عبور از دو امتحان سخت اکنون منتظر اعلام نظر هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران در باره ٢ سناریوی تولید زودهنگام از چاههای اول و دوم میدان نفتی سردار جنگل و یا اکتشاف در بلوک تازه است.

از سکوی ایران امیرکبیر، هم اکنون این سکو در حال انجام تعمیرات و بروزرسانی بعضی از تجهیزات سکو است و در عین حال مطالعات و پیشنهادهای شرکت نفت خزر برای ادامه فعالیت خود در دریای خزر به شرکت ملی نفت ایران ارائه شده است.

بر این اساس بیش از ٦ ماه است که مدیریتهای اکتشاف، برنامه ریزی و مهندسی و ساختمان شرکت نفت خزر، روی سناریویهای اکتشاف در ساختارهای دیگر دریای خزر و یا سناریوی تولید زودهنگام از چاههای اول و دوم سردار جنگل بررسی هایی را آغاز کرده اند و این در حالی است که آمادگی لازم برای اجرای هر دو سناریو در دریای خزر از سوی شرکت نفت خزر وجود دارد.

طبق برنامه ریزی پیشین، انجام تعمیرات و آماده سازی سکوی ایران امیرکبیر برای عملیات جدید سکوی امیرکبیر به حدود پنج ماه زمان نیاز دارد که تاکنون بیش از دو ماه آن گذشته است.

شرکت نفت خزر مطالعات جامعی را درباره ٤٦ ساختار موجود در دریای خزر انجام داده و در سناریوهای پیشنهادی خود به شرکت ملی نفت، پیشنهاد حفاری اکتشافی در ساختارهای دیگر  را بر اساس اولویت ارائه داده است.

غول نیمه شناور دریای خزر، علاوه بر وظیفه حفاری در آبهای عمیق، حاکمیت سرزمینی مان در دریای خزر را بر عهده دارد. این سکو امکان حفاری را در عمق تا ١٠٠٠ متر از سطح و عمق ٦٠٠٠ متر از بستر دریا دارد.

با توجه به این شرکت ملی نفت ایران مالکیت سکو و شناورهای کاسپین را به عهده دارد و برای استفاده در اختیار فعالیتهای اکتشافی شرکت نفت خزر گذاشته است، موضوع راهبری و استفاده بهینه و مستمر این سکو بویژه نگهداشت این سازه غول پیکر به همراه سناریوهای ادامه فعالیت این شرکت در حوزه خزر برای گذراندن فرآیند تصویب خواهی به هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران اعلام شده است.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد