به گزارش نفت دیلی، در جلسه پیش بینی بهرهدهی چاههای شرکتهای تولیدی تابعه شرکت نفت مناطق مرکزی مقرر شد که حدود ٩٥ میلیارد مترمکعب گاز و ٧٥ میلیون بشکه نفت در سال ٩٤ به چرخه مصرف انرژی کشور اضافه شود.
برای رسیدن به این میزان تولید نفت و گاز با تمرکز و اولویت تولید از میدانهای مشترک نفتی و گازی و تولید صیانتی، تعداد ٢٢ حلقه چاه تازه و ١٠ حلقه چاه تعمیری نفت و گاز در دستور برنامه حفاری قرار دارد.
در این ارتباط جایگاه کمیته راهبردی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران اهمیت ویژهای یافته که برنامه محوری بر پایه مدیریت علمی برای تحقق اهداف بویژه تامین خوراک پایدار پالایشگاهها با انجام به موقع حائز اهمیت است.
همچنین به منظورتامین خوراک پایدار پالایشگاه فجر جم، براساس سرمایهگذاریهای صورت گرفته، با توسعه پنج میدان هالیگان، دی، سفیدباغون، سفیدزاخور و فاز دوم توسعه میدان گازی آغار به مدت ١٥ سال خوراک این پالایشگاه تامین و تضمین میشود، ضمن این که با ایجاد ایستگاه تقویت فشار و توسعه میدانهای سرخون، خوراک پالایشگاه سرخون و قشم نیز تامین می شود.
براساس این گزارش، ضرورت اجرای برنامه جامع (TOTAL PLAN) و مزایای آن از جمله تدوین این برنامه سبب شد که براساس نظر کارشناسان و مدیران صف و ستاد و در کمیته یکپارچه مخازن و برنامهریزی که متشکل از مدیران ارشد ستاد و شرکتهای تولیدی هستند، به این نتیجه و باور برسند که تعداد دکلهای حفاری از ١٦ دستگاه کنونی میتواند به ١٢ دستگاه کاهش یابد که این مهم در سال آینده بیش از ١٠٠ میلیون یورو از اعمال هزینههای اضافی به شرکت جلوگیری می کند.
این گزارش میافزاید: تدوین برنامههای ٩٣ - ٩٤ - ٩٥ total plan سبب شد که از امضای قرارداد انحصاری با یک شرکت خارجی میانگین به ارزش ٣٥٠ میلیون یورو جلوگیری و همسو با اقتصاد مقاومتی خدمتهای مورد نیاز از شرکتهای داخلی در اولویت قرار گیرد؛ از دیگر مزایای تدوین این برنامه میتوان به جلوگیری از اتلاف ٥٠٠ میلیون یورویی منابع و بهینه شدن آنها اشاره کرد.
همچنین این طرح سبب تامین خوراک پایدار پالایشگاهها و شفاف سازی در این حوزه شده و همسو با این هدف طرحهای زیادی تحت عنوان بند «ق» تبصره ٢ بودجه ٩٣ تدوین و مراحل اخذ مجوزها را میگذراند.
براساس این گزارش، جلسه پیش بینی بهرهدهی چاههای شرکت بهرهبرداری نفت و گاز غرب و شرق در ٦ ماه نخست سال ١٣٩٤ با حضور مدیران، روسا و کارشناسان ستاد شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکتهای تابعه برای بررسی مشکلات و موانع موجود و ارائه راهکارهای مناسب در باره تولید نفت و گاز در تهران و جلسه پیشبینی بهرهدهی چاههای شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در شیراز برگزار شد.