به گزارش نفت دیلی، در روزهای نخست آغاز سال نو، همزمان با فعالیت ٧٤ دکل حفاری شرکت ملی حفاری ایران در مناطق مختلف خشکی و دریایی کشور، دستگاه حفاری جدید ٣٩ فتح به جمع دکلهای این شرکت پیوست و در مناطق نفتخیز جنوب در مدار عملیات قرار گرفت.
در مناطق نفتخیز جنوب، دکل ٣٩ فتح هفتاد و یکمین دستگاه حفاری ملکی شرکت ملی حفاری ایران است که به همراه ٣ دکل استیجاری مجموعه ناوگان این شرکت را متشکل از دستگاههای حفاری فوق سنگین، سنگین و سبک در عرصه تامین نیازهای صنعت نفت، تقویت می کند.
مدیر عملیات حفاری خشکی – ٢ شرکت ملی حفاری ایران درباره مشخصات دکل جدید توضیح داد: این دکل خشکی سنگین با ١٥٢ فوت ارتفاع و توان ٢ هزار اسب بخار پس از نصب در محل تعیین شده (لوکیشن) و موفقیت در آزمایشهای پیش راه اندازی (نهایی) تا چند روز آینده در حوزه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در نزدیکی امیدیه در حفاری یک حلقه چاه توسعه ای بکارگیری می شود.
احمد تمدن گفت: این دستگاه دارای ٤ ژنراتور برق و امکانات لازم برای نصب گرداننده فوقانی (تاپ درایو ) و سیستم تصفیه گل حفاری است و براساس برنامه ریزیهای انجام شده در حفاری چاههای توسعه ای توصیفی (ارزیابی ) مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: با پیوستن دستگاه حفاری سنگین ٣٩ فتح به ناوگان تحت مدیریت عملیات حفاری خشکی - ٢ ، شمار دستگاههای حفاری این بخش به ٢٤ دستگاه افزایش یافت.
تمدن اظهار کرد: بیشترین حوزه کاری مدیریت عملیات خشکی - ٢ شرکت ملی حفاری ایران هم اکنون گستره فعالیت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت نفت مناطق مرکزی و پروژه های حفاری در میدانهای نفتی آزادگان جنوبی و یادآوران است.
مدیر عملیات حفاری خشکی - ٢ شرکت ملی حفاری ایران درخصوص برنامه های سال ٩٤ این مدیریت گفت: شتاب بخشیدن در تحقق برنامه ها، رعایت بیش از پیش استانداردها و اعمال مقررات تعریف شده از سوی اچ اس ایی، افزایش ضریب ایمنی در کار، آموزش کارکنان و به کارگیری دستگاههای حفاری جدید با توجه به روند توسعه ای کارها، مهمترین سرفصل برنامه های امسال است.
شرکت ملی حفاری ایران به منظور دستیابی به اهداف کمی و کیفی و شتاب بخشیدن به اجرای پروژه های حفاری و خدمات فنی و تخصصی این صنعت، اقدام به ایجاد مدیریتهای عملیات حفاری خشکی ١، ٢ و ٣ ، مدیریت عملیات حفاری دریا و مدیریت نگهداری و تعمیرات دستگاهها و تجهیزات (نت) و مدیریت سیالات کرده است.
این شرکت هم اکنون با به کارگیری ٧٤ دستگاه حفاری در قالب مدیریتهای پیش گفته عملیات حفاری و ارایه خدمات فنی و تخصصی صنعت حفاری را در مناطق خشکی و دریایی ١٠ استان کشور برعهده دارد.