خط لوله ترانزیت گاز روسیه به چین دیرتر از موعد به بهره برداری می رسد

به گزارش نفت دیلی، طرح ساخت خط لوله ترانزیت گاز روسیه به چین از مسیر شرقی احتمال دارد دیرتر از موعد مقرر به بهره برداری برسد.

شرکت گازپروم روسیه اعلام کرد که این شرکت قصد دارد ساخت خط لوله ترانزیت گاز به چین از مسیر شرقی موسوم به نیروی سیبری را در سال ٢٠٢٢ میلادی تکمیل کند.

این موضوع، نشان از احتمال تاخیر در اجرای این پروژه گازی دارد.

شرکت گازپروم پیش از این قصد داشت که فروش گاز را با خط لوله نیروی سیبری  در سال ٢٠١٩ میلادی آغاز کند.

با این حال، منابع رسمی ماه گذشته میلادی به رویترز گفتند که خط لوله نیروی سیبری شاید تا زمان تکمیل پروژه دیگر ترانزیت گاز از میدانهای موجود روسیه به چین از مسیر غربی معلق باقی بماند.

در جزئیات اعلام شده درباره برنامه های سرمایه گذاری ٨٤٠ میلیارد روبل (١٤,٨ میلیارد دلاری) گازپروم برای سال ٢٠١٥ میلادی، این شرکت اعلام کرده است که قصد دارد امسال حدود ٣٠ میلیارد روبل برای پروژه گازی نیروی سیبری سرمایه گذاری کند.

بخش عمده ای از برنامه های سرمایه گذاری گازپروم در سال ٢٠١٥ میلادی، ٢٧٨ میلیارد روبلی بود که برای توسعه یک خط لوله داخلی گاز برای پروژه گازی لغو شده ساوث استریم اختصاص داده شده بود.

مسکو هم اکنون در حال پیشبرد یک طرح دیگر گازی ترانزیت گاز به ترکیه موسوم به خط لوله ترکیش استریم است.

یکم ماه سپتامبر ٢٠١٤ میلادی به طور رسمی احداث ساخت خط لوله گاز «نیروی سیبری»  آغاز شد؛ خط لوله نیروی سیبری، یک شبکه ترانزیتی گاز است که هدف آن تحویل گاز از مراکز تولید گاز آیرکوتسک و یاکوتیا به منطقه خاور دور روسیه و چین است.

شرکت گازپروم روسیه و شرکت ملی نفت چین (سی ان پی سی) در ماه مه سال ٢٠١٤ میلادی قراردادی ٣٠ ساله برای فروش سالانه ٣٨ میلیارد مترمکعب گاز روسیه به چین از مسیر شرقی امضا کردند و  « پروژه قرن» نامیده شد.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد